قیمت کارخانه ای خودروهای وارداتی+جدول
قیمت روز خودروهای وارداتی در کارخانه اعلام شد؛ آئودی، رنو، هیوندای و مکسوس با مدلهای جدید و قیمتهای میلیاردی وارد بازار شدند.

قیمت کارخانهای خودروهای وارداتی در ایران طی ماههای اخیر با تغییرات زیادی مواجه شده است. در پی نوسانات اقتصادی و افزایش هزینههای تولید، خودروسازان داخلی قیمتهای جدیدی برای محصولات خود اعلام کردهاند. این تغییرات عمدتاً تحت تأثیر افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد کارگران و نوسانات نرخ ارز قرار دارد. قیمتهای جدید خودروهای داخلی، به ویژه در بخش خودروهای پرتقاضا مانند خودروهای سواری و شاسیبلند، افزایش قابل توجهی داشته است. این امر به نوبه خود باعث نگرانی مشتریان و افزایش فاصله قیمتهای کارخانهای با قیمتهای بازار آزاد شده است. همچنین برخی از کارشناسان بر این باورند که این تغییرات میتواند بر تقاضای خودرو در بازار تأثیر منفی بگذارد و موجب کاهش خرید و فروش خودروها شود.
درصورتی که قصد خرید هیوندای کونا 2.0 لیتر مدل ۲۰۲۵ از نمایندگیهای این برند را داشته باشید، باید چیزی حدود ۴ میلیارد و ۵۹۲ میلیون تومان هزینه کنید. جهت اطلاع از قیمت کارخانه خودروهای وارداتی اردیبهشت ۱۴۰۴، جدول زیر را مطالعه فرمایید:
قیمت کارخانه خودروهای وارداتی – اردیبهشت ۱۴۰۴
برند
آئودی Q5 e-tron 40 ۲۰۲۴ صفر ۵,۹۸۹,۰۰۰,۰۰۰
رنو آرکانا XM3 1.6 لیتر ۱۴۰۳ صفر ۳,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰
مکسوس استار H 2.0 لیتر توربو ۱۴۰۴ صفر ۲,۹۸۵,۰۰۰,۰۰۰
اسکای ول ET5 150 کیلو وات ۱۴۰۳ صفر ۲,۴۵۵,۰۰۰,۰۰۰
هیوندای کونا 2.0 لیتر ۲۰۲۵ صفر ۴,۵۹۲,۰۰۰,۰۰۰
براساس قیمت کارخانه خودروهای وارداتی در اردیبهشت ۱۴۰۴، قیمت نمایندگی آئودی Q5 e-tron 40 مدل ۲۰۲۴ حدود ۵ میلیارد و ۹۸۹ میلیون تومان تعیین شده است و رنو آرکانا XM3 1.6 لیتر مدل ۱۴۰۳ در کارخانه حوالی ۳ میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان قیمت دارد. همچنین، مکسوس استار H 2.0 لیتر توربو مدل ۱۴۰۴ با قیمتی نزدیک به ۲ میلیارد و ۹۸۵ میلیون تومان در نمایندگیهای این خودرو به فروش میرسد.
مشخصات فنی رنو آرکانا
نسخهای از رنو آرکانا که توسط سروش موتور در بازار ایران عرضه میشود، به موتور تنفس طبیعی مجهز شده است. موتور رنو آرکانا یک پیشرانه چهار سیلندر ۱۶ سوپاپ خطی با تنفس طبیعی و حجم ۱.۶ لیتری است که میتواند حداکثر ۱۲۱ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور تولید کند. قدرت و گشتاور تولیدی این پیشرانه به کمک گیربکس اتوماتیک CVT با هفت دنده مصنوعی به چرخهای جلو منتقل میشود. ترکیب این قوای فنی میتواند شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رنو آرکانا را به کمتر از ۱۱ ثانیه برساند که با توجه به وزن خالص ۱۴۴۰ کیلوگرمی و موتور تنفس طبیعی، رکورد قابل قبولی است.
به گفته سروش موتور، حداکثر سرعت رنو سامسونگ XM3 به ۱۸۰ کیلومتر در ساعت میرسد. همچنین مصرف سوخت رنو آرکانا نیز به صورت ترکیبی حدود ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که با توجه به موتور تنفس طبیعی 1.6 لیتری، کاملاً منطقی به نظر میرسد. بنابراین، مشخصات فنی این خودرو چندان هیجانانگیز نیست، اما باید به این نکته توجه داشت که این کراساوور اقتصادی در بازار جهانی از استهلاک پایین و دوام فنی برخوردار است. البته استفاده از گیربکس CVT ممکن است تا حدی استهلاک پایین پیشرانه را تحت تاثیر قرار دهد، اما به صورت کلی، رنو آرکانا یک خودرو خانوادگی با کیفیت مناسب اروپایی محسوب میشود.
دیدگاه تان را بنویسید