کد مطلب: 27740

وام| وام جدید| وام فوری

فوری: وام مسکن ۲ برابر شد | خبر خوش دولت رییسی برای افراد بی خانه از امروز | تسهیلات خرید مسکن خود را دریافت کنید

مدیر بانک عامل وام مسکن جزییات افزاش ۲ برابری سقف تسهیلات خرید مسکن را که از محل اوراق ممتاز افزایش یافته را اعلام کرد.

فوری: وام مسکن ۲ برابر شد | خبر خوش دولت رییسی برای افراد بی خانه از امروز | تسهیلات خرید مسکن خود را دریافت کنید

حدود شش ماه از تصویب وام مسکن۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی با نرخ سود ۵ درصد در شورای عالی وام مسکن با حضور رییس جمهور می‌گذرد. اما از آن زمان تا کنون هنوز سازمان برنامه و بودجه ضمانت‌نامه پرداخت مابه التفاوت سود تسهیلات تا ۱۸ درصد را ارایه نکرده است. در واقع این سازمان باید تضمین دهد که ۱۳ درصد از سود این وام مسکن توسط دولت پرداخت خواهد شد وام مسکن از سود کارمزد مناسبی برخوردار است. وام فوری دارای شرایط خاصی است. وام مسکن از اقساط بلند مدتی بهره مند است.

 بر این اساس با موافقت شورای پول و اعتبار، سقف تسهیلات از محل اوراق گواهی حق‌تقدم استفاده از تسهیلات مسکن در تهران و استان‌های مختلف کشور افزایش یافته است که در شهر تهران در بخش خرید مسکن به صورت انفرادی مبلغ این تسهیلات به ۴۰۰ میلیون تومان برای املاکی که حداکثر ۲۵ سال ساخت باشند و ۳۲۰ میلیون تومان برای املاک بیش از ۲۵ تا ۳۰ سال ساخت تعیین شده است.

همچنین برای مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، مبلغ تسهیلات خرید مسکن به صورت انفرادی (املاک حداکثر تا ۲۵ سال) ۳۲۰ میلیون تومان و برای سایر مناطق ۲۴۰ میلیون تومان است.

مدیر بانک عامل وام مسکن با اشاره به افزایش تسهیلات خرید مسکن برای زوجین، از تعیین سقف تسهیلات مسکن در شهر تهران با شرط املاک حداکثر ۲۵ سال ساخت ۸۰۰ میلیون تومان و برای املاک بیش از ۲۵ تا ۳۰ سال ساخت ۶۴۰ میلیون تومان خبر داد.

به گفته وی میزان این تسهیلات برای مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۶۴۰ میلیون تومان است و در سایر مناطق نیز برای خانه‌های حداکثر ۲۵ سال ساخت مبلغ این تسهیلات ۴۸۰ میلیون تومان تعیین شده است. این تسهیلات در شهر تهران به صورت انفرادی ۲۰۰ میلیون تومان و برای زوجین ۴۰۰ میلیون تومان بود که بر اساس مصوبه جدید شورای پول و اعتبار تسهیلات هر دو بخش ۲ برابر شد.

این مسئول همچنین گفته است سقف تسهیلات جعاله تعمیر واحدهای مسکونی از محل اوراق ممتاز در همه مناطق کشور ۱۶۰ میلیون تومان است که در آن شرط قدمت ساخت وجود ندارد، اما برای تسهیلات خرید مسکن پرداخت این تسهیلات برای املاک حداکثر ۳۰ سال ساخت امکانپذیر است.

مدیر بانک عامل وام مسکن اظهار داشت: مشتریانی که درخواست اخذ تسهیلات آنان پیش از صدور این بخشنامه در دفتر نامه‌های وارده شعب ثبت شده اما به هر دلیلی موفق به انعقاد قرارداد در دفتر اسناد رسمی نشده‌اند، می‌توانند برای بهره‌مندی از این تسهیلات با مبالغ جدید اقدام کنند و با رعایت ضوابط و مقررات، اعطای تسهیلات مذکور به این متقاضیان بلامانع است.

مخاطبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دریافت تسهیلات خرید مسکن و جعاله تعمیر واحدهای مسکونی از طریق اوراق ممتاز به وبسایت بانک مسکن به آدرس www.bank-maskan.ir بخش تسهیلات مراجعه کنند./ اقتصاد آنلاین

به گفته ثروت‌جو، متقاضیان برای دریافت تسهیلات ودیعه اسکان موقت می‎توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام تسهیلات بازآفرینی به آدرس Facility.udrc.ir مدارک مورد نیاز را بارگذاری و ‌نسبت به ارایه درخواست این تسهیلات اقدام کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۱۰۰ هزار نفر در بافت‌های فرسوده استان زنجان ساکن هستند افزود: وزارت راه‌ و شهرسازی یکی از ۵ خط تلاش خود را برای تحقق برنامه نهضت ملی مسکن تولید مسکن در بافت‌های فرسوده به عنوان بهترین و سریع‌ترین روش با رعایت سرانه‌های شهرسازی قرار داده و به هیچ عنوان به دنبال افزایش تراکم ساختمانی بی‌ضابطه نیست.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این که همه فعالیت‌های مربوط به بازآفرینی باید زیر چتر ستاد بازآفرینی انجام شود و جلسات این ستاد نیز به صورت منظم و مستمر در استان برگزار شود گفت: از ستادهای بازآفرینی شهری در شهرستان و استان‌ها انتظار می‌رود نسبت به شناسایی و تصویب  نیازهای محلات هدف در دو حوزه نوسازی مسکن و تامین خدمات اقدام کنند.

آئینی با اشاره به این که محلات هدف به ویژه سکونتگاه‌های غیررسمی در زمینه خدمات هفتگانه با کمبود مواجه‌اند، تصریح کرد: کمبود سرانه‌های آموزشی، بهداشتی، درمانی، انتظامی، ورزشی و نظایر آن بخشی از مشکلات موجود در سکونتگاه‌های غیررسمی  است. در این بخش متناسب با اعتبارات تخصیصی طرح های  تملک دارایی سرمایه‌ای به اعضای ستاد بازآفرینی شهری استان‌ها و شهرستان‌ها پیش می‌رود.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، مهم‌ترین عاملی که می‌تواند جریان بازآفرینی را شتاب بخشد، تشکیل منظم، مستمر و پیگیرانه ستادهای بازآفرینی شهری و استانی است.

وی افزود: تا امروز بیش از ۴۵۰ شهرداری اطلاعات خود در خصوص صدور پروانه ساخت را بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ایران بارگذاری کرده‌اند و بر این اساس ۱۳۷ هزار و ۷۸۶ واحد پروانه ساخت در بافت‌های فرسوده صادر شده است؛ در حالی که هنوز برخی شهرداری اطلاعات خود را بر روی سامانه بارگذاری نکرده‌اند و در صورت بارگذاری آمار از این هم بالاتر خواهد بود.

رشد ۸۸ درصدی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده ۵۵ شهر کشور

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ این آمار ۶۰ هزار و ۶۳۴ واحد بود. در سال ۱۴۰۱ به ۶۴ هزار و ۵۲۴ واحد افزایش یافت که بدین معناست صدور پروانه به لحاظ واحدی ۶.۵ درصد و به لحاظ تعداد پروانه ۱۴ درصد رشد داشته است و انتظار جهش  و رشد بیشتری در سال جاری نیز می رود. هر چند موضوع بیمه تامین اجتماعی روند کار را کند نموده است. با این وجود در ۵۵ شهر شاهد رشد ۸۸ درصدی هستیم.

آئینی با اشاره به این که در چهار حوزه بسته تشویقی آماده کرده‌ایم، اظهارکرد: بسته اداری شامل تسریع در صدور پروانه ساختمان و ارایه به موقع پایان کار ساختمان است. همچنین بر اساس ماده ۱۶ قانون حمایت از نوسازی و بهسازی بافت‌های فرسوده شهرداری‌ها می‌توانند در بافت‌های فرسوده ۵۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف ارایه کنند که امتیاز ویژه‌ای محسوب می‌شود. کاهش زمان برقراری انشعابات نیز از دیگر مواردی است که دستگاه‌های خدمات‌رسان باید در دستور کار خود قرار دهند.

 

پرداخت تسهیلات ۹۰ تا ۱۲۰ میلیون تومانی اسکان موقت در بافت‌های فرسوده

او ادامه داد: در حوزه تسهیلات نیز توسعه‌گران، سازندگان و مالکان واحدهای فرسوده می‌توانند همزمان با استفاده از حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیفات در سامانه تسهیلات نوسازی مسکن بافت فرسوده از سامانه تسهیلات ویژه نهضت ملی مسکن نیز استفاده کنند. همچنین ۱۲۰میلیون تومان وام ودیعه مسکن به متقاضیان نوسازی در بافت‌های فرسوده به شکل قرض الحسنه در شهر تهران و ۹۰ میلیون تومان  در سایر شهرها تعلق می‌گیرد. که نسبت به سال قبل دو برابر شده است. همچنین بسته تشویقی شهرسازانه  ۱۹ بندی از دیگر مشوق هاست که اکنون در بیشتر شهرداری‌ها اجرا می‌شود.

 آئینی در ادامه طرح کلید به کلید که در هیات وزیران نیز به تصویب رسیده را دیگر بسته تشویقی نوسازی در بافت‌های فرسوده برشمرد و در این باره توضیح داد: بر اساس این طرح جهت تشویق ساکنان بافت فرسوده به مشارکت در نوسازی محله‌های فرسوده و حاشیه‌ای، وزارت راه و شهرسازی مجاز است در فرایند کلید به کلید واحدهای بافت فرسوده و حاشیه‌ای با واحدهای نوسازی یا اراضی تحت مالکیت خود تا سقف ۴۰ درصد  تخفیف در قیمت کارشناسی واحدهای نوساز یا اراضی مذکور اعمال کند.

آئینی نداشتن سند را مهمترین معضل ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی برشمرد وگفت: بر اساس بند م تبصره ۱۱ بودجه سال ۱۴۰۲  به وزارت راه و شهرسازی اجازه داده می‌شود، اراضی در مالکیت خود را با اولویت سکونتگاه‌های غیررسمی که قبل از سال ۱۳۹۴ به تصرف اشخاص درآمده و بر اساس طرح‌های مصوب شهری در آن ها ساخت و ساز صورت گرفته و در حال بهره‌برداری است را به مالکان اعیانی واگذار کند که این موضوع برای اولین بار در دولت مردمی سیزدهم اتفاق افتاده است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان

      تبلیغات متنی