قیمت سکه به کانال ۶۰ میلیون تومان نزدیک شد
قیمت طلا و سکه در روز ۱۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ اعلام شد.

بررسی روند بازار طلا و سکه در زمان بازگشایی بازار حاکی از آن است که طلا در کانال ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سکه در کانال ۷۲ میلیون تومان قرار دارد. کارشناسان اعتقاد دارند احتمال ورود سکه به کانال ۶۰ میلیون تومان وجود دارد.
بر همین اساس، بازار طلا در حالی وارد روز پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشتماه شد که هر گرم طلای ۱۸عیار در طول ۲۴ ساعت گذشته کاهش ۴ هزار تومانی قیمت را تجربه کرد. بر همین اساس، هر گرم طلای ۱۸عیار با کاهش ۰.۰۶ درصدی، ۶ میلیون و ۴۸۶ هزار تومان شد. هر مثقال طلا ۱۸ عیار هم با کاهش ۷ هزار تومانی به نرخ ۲۸ میلیون و ۱۰۵ هزار تومان رسید.
هر گرم طلای ۲۴ عیار با کاهش ۵۸ هزار تومانی، ۸ میلیون و ۶۴۹ هزار تومان قیمتگذاری شد. هر گرم طلای دست دوم نیز با کاهش ۴ هزار تومانی، ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در بازار قیمتگذاری شده است.
هر اونس طلا هم در بازار جهانی، ۳ هزار و ۳۰۸ دلار قیمتگذاری شد.
در این میان، بازار سکه در حالی وارد روز پنجشنبه، یازدهم اردیبهشتماه شد که سکه در کانال ۷۲ میلیون تومان قرار گرفته است.
بررسیها نشان میدهد سکه امامی امروز در بازار با قیمت ۷۲ میلیون و ۱۰ هزار تومان دیده میشود. هر قطعه سکه امامی در طول ۲۴ ساعت گذشته ۴۹۵ هزار تومان افزایش قیمت داشته است.
قیمت هر قطعه سکهبهار آزادی طرح قدیم نیز در کانال ۶۷ میلیون تومان قرار دارد. بر همین اساس، هر قطعه سکه بهار آزادی با افزایش ۹۰ هزار تومانی، ۶۷ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان شد.
نیمسکه اما با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی، ۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد.
ربعسکه هم با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی، ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قیمت خورد. از سوی دیگر، سکه گرمی در بازار با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی، به قیمت ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان دیده میشود.
پیشبینی قیمت طلا و سکه پس از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا/ ریزش چشمگیر قیمتها در راه است؟
رئیس اتحادیه طلا و جواهر در پیش بینی از واکنش بازار طلا و سکه نسبت به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، عنوان کرد: «یک بخشی مربوط به مذاکرات است؛ ما باید ببینیم تا آن روز، بازار جهانی، خبرهای اقتصادی و سیاسی در سطح دنیا و کاهش تقاضا به چه سمتی پیش میروند. اگر شرایط مثبت مذاکرات ادامهدار باشد میتواند ثبات قیمتها را حفظ کند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نادر بذرافشان، فعال حوزه طلا در پاسخ به اینکه کاهش قیمتها به دلیل شرایط داخلی بوده یا تحت تاثیر افت قیمت طلای جهانی، بیان کرد: «یک دلیل آن به شرایط رکود و کاهش تقاضا بازمیگردد. علت دیگر نوسانات و کاهش قیمت ارز در بازار داخلی است. همچنین اخبار سیاسی و اقتصادی هم در ریزش قیمتها دخیل بوده است؛ اما طی دو هفته گذشته ما یک کاهش دور از انتظار و چشمگیری داشتیم. اکنون ثبات و کاهش نسبی طی شده و قیمتهای ما با بازارهای جهانی منطبق شده است. همچنین با قیمت ارز داخلی هم این همخوانی وجود دارد.»
هفت صبح نوشت: وی خاطرنشان کرد: «طی دو هفته گذشته، بازار روند کاهشی و ثبات نسبی را طی کرده است؛ از این رو مردم نگران یا منتظر افزایش و کاهش قیمت خاصی نباشند چراکه قیمتها ثبات نسبیشان را طی کردهاند و به راحتی میتوانند مبادلاتشان را انجام دهند.»
بذرافشان همچنین مطرح کرد: «متاسفانه نوسانات و رکود بازار در سال گذشته باعث شد که شرایط صنف ما خوب نباشد. امسال نیز از ۱۵ فروردین که بازار به صورت رسمی شروع به فعالیت کرده است، این نوسانات باعث تشدید رکود و کاهش تقاضا شده است. اکنون در شرایطی هستیم که هم باید وضعیت اقتصادی مردم بهتر شود و هم از آینده طلا و قیمتها اطمینان داشته باشند. واحدهای تولیدی و توزیعی ما به شدت شرایط بحرانی را دارند طی میکنند و برای تامین هزینههای جاریشان با مشکل مواجه شدهاند. خواهش ما این است که مسئولان روزهای سخت امسال و سال گذشته را در نظر بگیرند و نسبت به پرداخت مالیات همکاران ما نگاه کارشناسی و دلسوزانه داشته باشند.»
رئیس اتحادیه طلا و جواهر در پیش بینی از واکنش بازار طلا و سکه نسبت به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، عنوان کرد: «یک بخشی مربوط به مذاکرات است؛ ما باید ببینیم تا آن روز، بازار جهانی، خبرهای اقتصادی و سیاسی در سطح دنیا و کاهش تقاضا به چه سمتی پیش میروند. اگر شرایط مثبت مذاکرات ادامهدار باشد میتواند ثبات قیمتها را حفظ کند؛ اما اینکه با توجه به قیمت بازار جهانی نوسانات کاهشی یا افزایشی چشمگیری داشته باشیم، مطرح نیست. ممکن است نوسانات یک تا سه درصدی را تحت تاثیر بازار ارز، اونس جهانی و اخبار سیاسی و اقتصادی داشته باشیم که طبیعی است. باید ببینیم هفته آینده این فاکتورهای تاثیرگذار به کدام سو میروند.»
دیدگاه تان را بنویسید