کد مطلب: 28323

وام| وام جدید| وام فوری

خبر داغ : وام فوری دولت برای مردم از این لحظه | وام خود را با بهترین شرایط دریافت کنید

شورای فقهی بانک مرکزی در بررسی مجدد تسهیلات اربعین، شرط سپرده گذاری قرضی برای پرداخت تسهیلات را خلاف شرع اعلام کرد.

خبر داغ : وام فوری دولت برای مردم از این لحظه | وام خود را با بهترین شرایط دریافت کنید

وام فوری مجموعه‌ای از وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام فوری بانک به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی می‌آید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده هطمیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژه‌ای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائه‌شده از سوی بانک‌ها می‌کند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.

همزمان با فرارسیدن ایام اربعین، بانک ملی طرحی را معرفی کرده بود که براساس آن به متقاضیان، وام اربعین به مبلغ 10 میلیون تومان با سود 23 درصدی (مصوب شورای پول و اعتبار) پرداخت کند البته به شرط اینکه متقاضی زمان افتتاح حساب 2 میلیون و 500 هزار تومان بعنوان ودیعه، واریز کند.

طی روزهای نخست معرفی این طرح، اعلام شده بود که مبلغ ودیعه 2 میلیون و 500 هزار تومانی در حساب بلوکه می ماند ولی بعد از گسترش اعتراضات به طرح مذکور، بانک ملی اعلام کرد که 2 میلیون و 500 هزار تومان زمان پرداخت وام در اختیار مشتری قرار می گیرد و تا زمان تسویه وام بلوکه نمی ماند.

متقاضیان باید پس از بازگشت از سفر اربعین، طی 6 ماه (از تاریخ دریافت تسهیلات) نسبت به بازپرداخت اقساط خود اقدام کنند.مبلغ هر قسط یک میلیون و 870 هزار تومان است و وام گیرنده در مجموع 10 میلیون و 680 هزار تومان به بانک پرداخت می کند.

 

برهمین اساس و در هشتاد و پنجمین جلسه شورای فقهی، گزارش دبیرخانه این شورا در رابطه با شبهات شرعی مطرح در خصوص اعطای تسهیلات به زائرین اربعین طرح شد و این شورا مصوب کرد: «اصل پرداخت تسهیلات اربعین در قالب مرابحه بر اساس مصوبات قبلی شورای فقهی بلااشکال است. با این حال با توجه به اینکه سپرده پذیری در قالب حقوقی قرض به عنوان پیش شرط دریافت تسهیلات مرابحه مطرح شده است، لذا این بخش خلاف شرع تشخیص داده شد».

شایان ذکر است شورای فقهی بانک مرکزی عالی‌ترین نهاد در زمینه نظارت شرعی و انطباق با شریعت در نظام بانکی کشور محسوب می‌شود که وظیفه پایش اسلامی بودن فعالیت‌های بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی را برعهده دارد.

بر اساس مصوبات پیشین شورای فقهی بانک مرکزی، طرح‌هایی که توسط شبکه بانکی در زمینه تجهیز یا تخصیص منابع طراحی می‌شود، لازم است پیش از اجرا از منظر انطباق با شریعت به تایید شورای فقهی بانک مرکزی رسیده باشد.

پس از دریافت وام با مراجعه به منوی وام اپلیکیشن، می‌توانید جزئیات مربوط به آن، شامل زمان پرداخت، مبالغ اقساط و... را مشاهده کنید. به صورت پیش‌فرض و در صورت داشتن موجودی، برداشت اقساط به شکل خودکار انجام می‌شود.

سرویس وام از زمستان سال گذشته به قابلیت‌های اپلیکیشن بلو اضافه شده و دریافت آن مورد استقبال کاربران قرار گرفت. وام‌های مختلف بلو بدون ضامن و وثیقه این امکان را در دسترس کاربران می‌گذارد تا نیازهای مالی ضروری خود را ظرف چند دقیقه، به شکل آنلاین و بدون کوچک‌ترین دغدغه‌ای برطرف کنند. در حالی که معمولا دریافت وام از بانک‌ها جزو کارهای زمان‌بر و سخت به شمار می‌رود اما وام بلو در سریع‌ترین زمان ممکن، به شکل آنلاین و بدون نیاز به وثیقه و ضامن به کاربران واجد شرایط پرداخت می‌شود.

علی آشوبی مدیرعامل صندوق امداد ولایت در نشست خبری با خبرنگاران که صبح امروز در کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به خدمات این صندوق به مددجویان و غیر از مددجویان اظهار کرد: این صندوق پس از 8 سال از تأسیس آن توانسته خدمات بسیار مطلوبی را به مددجویان و سایر اقشار جامعه و نیازمندان ارائه دهد.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: بر اساس سال 1401 ما باید 4 هزار میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت می‌کردیم اما با تلاش همکاران و عملکرد مطلوب صندوق توانستیم 4 هزار و 623 میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان ارائه دهیم که بالاتر از سقف انتظار بوده است. در مجموع در سال گذشته ما 340 هزار و 637 وام در 4 در مسکن، اشتغال، فرهنگی و حمایتی پرداخت کرده‌ایم که بیشترین سهم را حمایتی، مسکن و درمان حوزه اشتغال و سهم مسکن به خود اختصاص داده‌اند.

وی تأکید کرد: 4500 میلیارد تومان اعتبار برای تسهیلات سال جاری در نظر گرفته شده است که انشاءالله در تلاش هستیم این میزان از سقف بودجه در نظر گرفته شده بالاتر رود. در مجموع عملکرد 7 ساله صندوق نشان می‌دهد که 16 هزار و 492 میلیارد تومان به 2 میلیون و 1800 نفر تسهیلات پرداخت شده است.

آشوبی همچنی با اشاره به آمار تحت پوشش این صندوق گفت: از زمان قبل تأسیس ما توانسته‌ایم 8 میلیون و 500 هزار نفر را تحت پوشش خدمات صندوق قرار دهیم.

وی همچنین به یک اقدام مناسب دیگر صندوق اشاره کرد و گفت:‌ ارز ماندگار یکی دیگر از اقدامات صندوق است. در سال 1400 و 1401   توانسته‌ایم 183 هزار میلیارد ارز ماندگار داشته باشیم.

وی در تشریح طرح ارز ماندگار گفت: شهروندان و خیرخواهان می‌توانند هرگونه کمک بلاعوض خود را به ما اختصاص دهند و ما آن را به افراد و نیازمندان واقعی جامعه می رسانیم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت در بخش دیگری از این نشست خبری از تلاش صندوق امداد ولایت برای افزایش میزان تسهیلات در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: در تلاشیم تا با همکاری بانک مرکزی میزان تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه را از 50 میلیون تومان به 300 میلیون تومان افزایش دهیم.

آشوبی در ادامه با اشاره به میزان معوقات این صندوق نیز گفت: در مجموع در سال 1400 معوقات این صندوق 2.3 درصد بوده که این رقم در سال 1401، به یک و نیم درصد رسیده است به طوری که  در مجموع در سال گذشته شاهد کاهش 8 درصد ازمعوقات بوده‌ایم.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت به خدمات جدید این صندوق در سال جاری اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات و تضامین به صورت غیرحضوری موضوعاتی است که در سال جاری به دنبال ایجاد آنها هستیم.

2 وام 150 و 200 میلیونی بانک رفاه به همه 

معاون نظارت بانک مرکزی گفت: سقف ارائه تسهیلات بانک های قرض الحسنه که تا سال ١٣٩٩ حدود ٥٠ میلیون تومان بود، در سال ١٤٠٠ به ٢٠٠ میلیون و برای امسال به ٣٠٠ میلیون تومان رسید.

 «ابوذر سروش» روز (پنجشنبه) در سومین همایش ملی قرض نیکو با بیان اینکه در کشور ٢ بانک قرض الحسنه داریم افزود: سهم این ٢ بانک از قرض الحسنه پس انداز کشور به ٣٠ درصد، از قرض الحسنه جاری به ۴.۵ درصد و از کل نقدینگی بانکی کشور به چهار درصد رسیده و حدود ٢٠ میلیون نفر عضو دارند.

وی اظهار داشت: سال گذشته آمار تسهیلات قرض الحسنه کشور بدون این ٢ بانک ١٨٠ همت (هزار میلیارد تومان) بوده و این ٢ بانک به طور مجزا ١٧٠ همت تسهیلات پرداخت کردند. یعنی حدود ۴٨ درصد از تسهیلات قرض الحسنه کشور در سال ١۴٠١ مربوط به ٢ بانک قرض‌الحسنه بود.

معاون نظارت بانک مرکزی خاطرنشان‌کرد: از نظر شاخص های بانکی، مطالبات امسال در شبکه بانکی به ۴.۵ درصد رسیده که پیشتر حتی به ١١ درصد هم رسیده بود. اما در بانک های قرض الحسنه یک درصد است که نسبت به شبکه بانکی عددی قابل تحسین است و باید گفت که مردم ما خوش حساب هستند.

سروش به موضوع خدمات الکترونیک در بانک‌ها اشاره کرد و افزود: اکنون بخش عمده خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب به صورت غیر حضوری انجام می شود و امضای الکترونیک و حتی سفته الکترونیک نیز در حال نهایی شدن است.

وی درباره کارمزد بانک های قرض الحسنه نیز گفت: طبق برنامه ریزی قرار شد که ساماندهی خوبی در حوزه کارمزد انجام شود که در مدل جدید هر سال کارمزد دریافت نخواهد شد، بلکه فقط یک بار و یک مبلغ ثابت حدود ٣٠٠ هزار تومان دریافت خواهد شد.

این مقام مسوول گفت: البته در بانک قرض الحسنه رسالت نیز حتی همین کارمزد هم دریافت نخواهد شد و فقط رقم ثابت آن دریافت می‌شود و قرار است کارمزد وام های زیر ١٠ میلیون تومان نیز صفر باشد.

مدارک و شرایط لازم برای دریافت وام فوری

متقاضیان دریافت وام خوداشتغالی در صورت داشتن شرایط لازم و نامه از سازمان‌های مربوطه باید در یکی از شعب بانک ملت سپرده قرض الحسنه داشته باشند. ضمنا متقاضیان تسهیلات مذکور باید حداقل ۱۰۰ هزار تومان در سپرده خود نگهداری کنند.

سقف این وام برای کارگران ۱۵۰ میلیون تومان و برای کارفرمایان ۳۰۰ میلیون تومان است. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و تنها به آن کارمزد چهار درصدی تعلق می‌گیرد. این نوع تسهیلات به ضامن رسمی احتیاج دارد.

حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات ۸۴ ماه اعلام شده است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان

      تبلیغات متنی