کد مطلب: 28204

وام| وام جدید| وام فوری

وام فوری قرض الحسنه 3 میلیاردی دولت به مردم | آغاز ثبت‌نام وام کم سود با شرایط ویژه و بدون سپرده + لینک ثبت‌نام

بانک سینا به منظور حمایت هر چه بیشتر از مشتریان خود و تنوع سبد محصولاتش، وام ارزان قیمتی را در قالب طرح «میعاد» تدارک دیده است. سقف این تسهیلات 200 میلیون تومان اعلام شده است و مبلغ وام براساس میانگین حساب مشتریان تغییر می‌کند.

وام فوری قرض الحسنه 3 میلیاردی دولت به مردم | آغاز ثبت‌نام وام کم سود با شرایط ویژه و بدون سپرده + لینک ثبت‌نام

وام فوری مجموعه‌ای از وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی وسوسه‌برانگیز است. صاحبان مشاغل، زوج‌های جوان، کارآفرینان،‌ مسکن‌جویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ می‌تواند از وام فوری بانک به‌عنوان یک وجه کمکی بهره‌مند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی می‌آید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده هطمیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژه‌ای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائه‌شده از سوی بانک‌ها می‌کند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.

به گزارش رده، به منظور دریافت وام 200 میلیون تومانی بانک سینا باید در یکی از شعب این مجموعه سپرده قرض الحسنه افتتاح کرد و پس از حداقل سه ماه از افتتاح سپرده برای دریافت این تسهیلات اقدام کرد. حداقل میزان سپرده برای دریافت تسهیلات این طرح، 100 هزار تومان اعلام شده است. سود این تسهیلات 9 درصد بوده و ضمانت آن برحسب نظر شعبه و سقف مبلغ تسهیلات متفاوت خواهد بود. ولی به طور کلی ضمانت اصلی برای دریافت این تسهیلات، ارائه ضامن رسمی یا سند ملکی است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت نیز به 36 ماه می‌رسد

 

با توجه به سقف وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت آن، میزان هر قسط 6 میلیون و 359 هزار و 947 تومان است. کل سود تسهیلات، 28 میلیون و 958 هزار و 75 تومان و مجموع رقم وام و سود آن، 230 میلیون و 83 هزار و 75 تومان خواهد بود.

افراد واجد شرایط به منظور دریافت این تسهیلات، باید مدارک مورد نیاز اعم از اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی را همراه خود داشته و به شعبه ارائه دهند. پس از بررسی شرایط و مدارک، در صورتی که متقاضی واجد شرایط باشد، بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی با طی شدن مراحل اداری لازم و دیگر موارد مربوطه و همچنین با تشخیص بانک ، مبلغ این وام به حساب وی واریز خواهد شد./ کاماپرس

 روح‌الله ذوالفقاری با اشاره به جزء ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، اظهار کرد: امسال ‌پنج هزار میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه به عنوان تسهیلات تکلیفی شبکه بانکی برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های فناور و خلاق پیش‌بینی شده است. بر همین اساس صندوق نوآوری و شکوفایی نسبت به شناسایی، ارزیابی اولیه و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال به بانک‌های عامل اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه سقف تسهیلاتی که در جریان این طرح به هر شرکت‌ اعطا می‌شود، سه میلیارد تومان خواهد بود، تصریح کرد: نرخ کارمزد این تسهیلات ۴ درصد (قرض‌الحسنه) و دوره بازپرداخت آن نیز ۴۸ ماه است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین با اشاره به اینکه در این فرآیند ۱۰ بانک عامل صندوق نوآوری را همراهی خواهند کرد، گفت: این بانک‌ها شامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، قرض‌الحسنه رسالت، ملی، ملت، صادرات، تجارت، سینا، توسعه تعاون، سامان و اقتصاد نوین است.

ذوالفقاری در ادامه درباره نحوه محاسبه مبلغ تسهیلات از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی برای معرفی به بانک‌ها نیز گفت: این تسهیلات بنا به درخواست متقاضیان با دو الگو محاسبه می‌شود؛ الگوی اول «تثبیت اشتغال ایجاد ‌شده» است. در این روش، «خالص افزایش اشتغال» در شرکت از فروردین ۱۴۰۱ تا تیر ۱۴۰۲ بر اساس شاغلان تمام‌وقت لیست بیمه ملاک محاسبه قرار می‌گیرد. «خالص افزایش اشتغال» شرکت، از طریق تفریق «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه فروردین‌ماه ۱۴۰۱» از «تعداد افراد مندرج در لیست بیمه تیرماه ۱۴۰۲» به دست می‌آید. به ازای هر نفر «خالص افزایش اشتغال» با مدرک کارشناسی و بالاتر، تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی شاغل، عضویت شاغل در بنیاد ملی نخبگان و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود.

وی افزود: الگوی دوم نیز «ایجاد اشتغال جدید» است. در این روش، شرکت با تکمیل کاربرگ‌های مندرج در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی، طرح خود برای ایجاد اشتغال جدید را به همراه «فرم تعهد اشتغال» (ابلاغی از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی) بارگذاری می‌کند. با ارزیابی طرح توسط صندوق، «خالص افزایش اشتغال» شرکت برآورد و تسهیلات بر اساس نوع شرکت (دانش‌بنیان، فناور یا خلاق)، آخرین مدرک تحصیلی شاغلان جدید و استان محل ثبت شرکت محاسبه می‌شود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین درباره شرایط شرکت‌های متقاضی تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۲ هم گفت: شرکت باید جزء شرکت‌های دانش‌بنیان (مورد تأیید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری)، شرکت‌های فناور (مورد تأیید یکی از پارک‌های علم و فناوری کشور) یا شرکت‌های خلاق (مورد تأیید دبیرخانه توسعه زیست‌بوم واحدهای خلاق معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری) باشد. همچنین شرکت نباید مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت باشد، یعنی بر اساس اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۱، زیان انباشته کمتر از ۵۰ درصد سرمایه ثبت‌شده آن باشد. ضمن اینکه شرکت باید دارای کد کارگاهی و لیست بیمه بوده و فاقد قسط معوق یا چک برگشتی باشد.

ذوالفقاری در پایان درباره نحوه مراجعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق برای بهره‌مندی از این تسهیلات نیز گفت: این شرکت‌ها می‌توانند به وبگاه صندوق نوآوری و شکوفایی به نشانی www.inif.ir مراجعه و درخواست را در سامانه غزال ثبت کنند. ما نیز این درخواست‌ها را بررسی کرده و شرکت‌ها را به تناسب نیازهایشان و طرحی که قرار است اجرا کنند، به یکی از بانک‌ها معرفی می‌کنیم تا از تسهیلات پیش‌بینی‌شده بهره‌مند شوند.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان

      تبلیغات متنی