وام| وام جدید| وام فوری
وام بانکی میلیونی برای مردم از این تاریخ | خبر مهم از وام فوری دولت در روز چهارشنبه
گجتنیوز نوشت: معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت ۵۰۰ میلیارد تومان وام بانکی برای تولید گوشی ایرانی اختصاص پیدا کرده است.

وام فوری مجموعهای از وامهای قرضالحسنه و تسهیلات بانکی وسوسهبرانگیز است. صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ میتواند از وام فوری بانک بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم0فبلرذ5
محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران در تشریح برنامههای این سازمان در صنعت فاوا برای سال ۱۴۰۲ به طرحهای حمایتی برای توسعه سیستم عامل داخلی اشاره کرد و گفت شرکتهایی برای توسعه سیستم عامل اعلام آمادگی کردند که در سال ۱۴۰۲ در این حوزه به نتایج خوبی خواهیم رسید.
جزئیات تولید گوشی ایرانی در سال ۱۴۰۲
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در ادامه گفتههای خود بیان کرد تولید گوشی هوشمند داخلی یکی از برنامههای این سازمان برای سال ۱۴۰۲ است که در سال جاری حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای آن در نظر گرفته شده و هدفگذاری ما ساخت ۱ میلیون گوشی هوشمند است.
اما به گفته بیشتر کارشناسان بازار سرمایه نگه داری یک تا دو ساله سهام عدالت میتواند بازده بسیار خوبی را برای سهامداران عدالت فراهم کرده و شاید به ۲ برابر مبلغ امروز یعنی پرتفوی سهام عدالت ارزش بیش از ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان داشته باشد. در نتیجه اگر نیازی به فروش این سهام ندارید توصیه میشود یک سال صبر کنید.
سهامداران میتوانند با استفاده از نام کاربری با کد ملی آزادسازی سهام عدالت را انجام دهند، هر روز سبد دارایی سهام عدالت تغییر کرده و افرادی که قصد فروش فوری را ندارند میتوانند با صبر کردن عایدی بیشتری در ماههای آینده داشته باشند.
اما به گفته بیشتر کارشناسان بازار سرمایه نگه داری یک تا دو ساله سهام عدالت میتواند بازده بسیار خوبی را برای سهامداران عدالت فراهم کرده و شاید به ۲ برابر مبلغ امروز یعنی پرتفوی سهام عدالت ارزش بیش از ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان داشته باشد. در نتیجه اگر نیازی به فروش این سهام ندارید توصیه میشود یک سال صبر کنید./مهر
پس از آزاد سازی سهام عدالت در سایت سهام عدالت امکانی فراهم گردیده است تا سهامداران با استفاده از حساب کاربری خود در این سامانه به مشاهده صوت حساب سهام عدالت با کد ملی خود بپردازند. این صورت حساب شامل گزارشی از اطلاعات خلاصه وضعیت سبد دارایی سهام بوده و بر اساس ارزش اسمی سهام عدالت هر شخص ارائه میگردد.
افرادی که قصد مشاهده دارایی سهام عدالت خود را دارند، میتوانند، از طریق ورود به سامانه سهام عدالت، به نشانی اینترنتی. samanese.ir، با استفاده از کد ملی خود، به صورت اینترنتی، اقدام نمایند.
دولت در ابتدای سال گذشته به منظور تشویق مردم به حضور پر رنگتر در بازار سرمایه و رونق بخشیدن به این بازار مالی، کمک به اقشار ضعیفتر جامعه و ایجاد اشتغال و رونق اقدام به آزاد سازی سهام عدالت کرده است. پس از این اقدام دولت، مشمولان این سهام مجاز به انتخاب ۲ روش برای مدیریت که عبارتند از مدیریت مستقیم و مدیریت غیر مستقیم سهام خود بودند.
برای انتخاب روش مدیریت مستقیم سهام عدالت نیاز بود تا افراد در مدت زمان مشخص شده اقدام به آزاد سازی سهام خود نمایند. پس از آزاد سازی سهام عدالت توانایی مدیریت مستقیم سهام و انجام معاملات بر روی آن و یا فروش سهام عدالت در بازار سرمایه به شخص دارنده سهم واگذار شد.
همچنین در سایت سهام عدالت امکان این فراهم شده تا افراد با مراجعه به این سایت و ایجاد حساب کاربری در آن به مشاهده صورتحساب سهام عدالت خود بپردازند، این صورت حساب شامل اطلاعات خلاصه وضعیت سبد دارایی سهام میباشد. در این مقاله به ارائه مطالبی در رابطه با نحوه مشاهده صورتحساب سهام عدالت با کد ملی، صورتحساب مربوط به سهام عدالت با ارزش اسمی یک میلیون تومانی، صورتحساب مربوط به سهام عدالت با ارزش اسمی ۵۳۲ تومانی، صورتحساب مربوط به سهام عدالت با ارزش اسمی ۴۵۲ تومانی، صورتحساب مربوط به سهام عدالت با ارزش اسمی ۴۷۸ تومانی و همچنین صورتحساب مربوط به سهام عدالت با ارزش اسمی ۴۹۲ تومانی پرداخته است.
ذبیح الله سلمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد، با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۱۴۰۱، به ازای هر متولد سال ۱۴۰۱، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان صندوق سرمایهگذاری قابل معامله در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: منابع مورد نیاز برای تامین این موضوع از منابع عمومی دولت تامین میشود.
وی با اشاره به آغاز فرایند ثبت نام از چهارم اردیبهشت ماه، گفت: از چهارم اردیبهشت تا ساعت ۱۴، ۲۴ اردیبهشت، یعنی در یک بازه زمانی ۲۰ روزه، ۳۷۸ و ۶۵۳ نفر نسبت به ثبت نام اقدام کردند. بر اساس آمار ثبت احوال، به طور کلی حدود ۹۸۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ متولد شدهاند که طبق بررسیها ۳۸۰ هزار نفر در سه ماه نخست سال بودند، بنابراین می توان گفت ۹۵ درصد والدین متولدین سه ماه نخست سال گذشته نسبت به ثبت نام اقدام کردهاند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد، با بیان اینکه تا کنون فقط والدین افرادی که در سه ماه نخست سال ۱۴۰۱ متولد شده بودند میتوانستند نسبت به ثبت نام اقدام کنند، عنوان کرد: با توجه به اینکه ثبت نام متولدین سه ماه نخست سال گذشته کامل شده است، فاز دوم برای متولدین سه ماه دوم سال گذشته از ابتدای خردادماه آغاز خواهد شد.
سلمانی تاکید کرد: والدین برای ثبت نام باید به نام فرزند خود کد بورسی دریافت کنند که این موضوع در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی https://my.gov.ir دیده شده است.
بر اساس این گزارش، والدین متولدین ۱۴۰۱ باید به سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی https://my.gov.ir، بخش طرح تشویق فرزندآوری و جوانی جمعیت مراجعه کنند.
پس از ورود به این قسمت و وارد کردن کدملی، مشخصات فرزند را مشاهده میکنند. پس از طی مراحل، پیامکی برای والدین متولدین ۱۴۰۱ ارسال خواهد شد که باید وارد بخش انتخاب بانک شوند و بین بانکهای عامل ملی یا پست بانک یکی را انتخاب کنند.
سپس ۳۵ صندوق سرمایه گذاری قابل معامله به آنها نمایش داده میشود که باید از میان آنها، حداکثر سه صندوق را انتخاب کنند. پس از این، باید به صورت غیرحضوری اقدام به افتتاح حساب کنند که پس از این مرحله وزارت اقتصاد به ازای هر فرزند یک و نیم میلیون تومان حسابها را شارژ و شرکت کارگزاری بانک ملی اقدام به خرید صندوقهای قابل میکند و به صورت سپرده به شرکت سپردهگذاری مرکزی انتقال میدهد.
اما آنچه که در تخصیص سهام عدالت به جاماندگان از اهمیت زیادی برخوردار است، پرتفویی است که باید برای این افراد در نظر گرفته شود. از آنجایی که مقرر شد باید به هر جامانده ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت اختصاص داده شود، نیاز به ۳۵ هزار میلیارد تومان منابع نیاز است که باید از سهام دولت در شرکتهای مختلف تامین شود.
به عبارت دیگر در آذرماه سال قبل با تصویب نامه هیات وزیران افرادی که به عنوان جامانده سهام عدالت شناسایی شدهاند، میزان سهامی که به این افراد اختصاص خواهد یافت و نام شرکتهایی که سهام خود را به جاماندگان تخصیص میدهند، مشخص و قرار شد به هر جامانده ۱۰ میلیون تومان سهام عدالت تخصیص داده شود. در این تصویبنامه اسامی شرکتهایی که قرار بود سهام انها به جاماندگان تخصیص داده شود نیز مشخص شد که شامل بخشی از سهام بانک تجارت، بانک صادرات، بانک ملت، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و صنایع پتروشیمی خلیج فارس میشد.
اما اواخر دی ماه سال ۱۴۰۱ بود که رئیس سازمان خصوصیسازی به ایسنا اعلام کرد: در واگذاری سهام عدالت به جاماندگان طور کلی دو ایراد وجود داشت، نخست آنکه مرجع تصویب باید شورای عالی سیاست اصل ۴۴ باشد نه هیات وزیران. دوم آنکه سهام باید به صورت غیرمستقیم به مشمولان داده شود نه به صورت مستقیم. البته به هر دو ایراد پاسخ داده شد و معاونت حقوقی درحال پیگیری است، امیدواریم مورد قبول هیات تطبیق مجلس قرار بگیرد و اجازه دهند در پایان سال واگذاری را انجام دهیم.
در حالی که سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی در نیمه دوم اسفند سال گذشته اعلام کرد که با مصوبه شورایعالی اجرای سیاستهای اصل ۴۴، هموطنان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که فاقد سهام عدالت بودند (حدود ۳.۵ میلیون نفر) در روزهای آتی مالک سهام عدالت خواهند شد"، در روزهای پایانی سال مذکور شاهد منتفی شدن تخصیص سهام عدالت به جاماندگان بودیم.
موضوعی که خاندوزی در نخستین اظهارنظر خود در سال جاری به آن اشاره کرد و گفت: در خصوص سهام عدالت ما مصوبه هیات دولت را برای سه و نیم نفر از اعضای تحت پوشش نهادهای حمایتی گرفتیم، در آذرماه هیات مصوبات مجلس اعلام کرد که این مصوبه باید اول در شورای عالی اصل ۴۴ تصویب شود و سپس به دست دولت برسد که ما مجدد در انتهای سال در شورای عالی اصل ۴۴ این مساله را مطرح کردیم و در نهایت مصوب شد و برای بار دوم که به هیات دولت ارجاع دادیم که دولت آن را با جزئیات تایید کند متاسفانه از آنجایی که برخی از وزارتخانه ها حاضر به واگذاری برخی از شرکت های زیرمجموعه خود نبودند، این سهام تا انتهای سال بلاتکلیف ماند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که در قانون بودجه ۱۴۰۲ حکم اعطای سهام عدالت به جاماندگان تکلیف شد که امیدواریم امسال این امر اجرایی شود./ایسنا
سید احسان خاندوزی با حضور در صحن مجلس ضمن اشاره به تحقق ۱۰۰ درصدی واگذاری اوراق مالی که در بودجه ۱۴۰۱ آمده بود، گفت: در تامین کسری بودجه دولت، یکی از مسیرهایی که در سالهای اخیر سهم بیشتری به خود اختصاص داده است، مسئله انتشار اوراق است (استقراض از مردم) برای رفع کسری بودجه بود.
وزیر اقتصاد توضیح داد: این اوراق دو مدل دارد که یک مدل آن این است که دولت برای رفع کسریهای موقت پیش از پایان سال (در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲) از ابزار جدید اوراق درون سالی استفاده کرده است، اما ان مدلی که مهمتر است در مورد انتشار اوراقی است که برای کسریهای بین سالهای مختلف است. عملکرد دولت در سال ۱۴۰۱ با توجه به تمامی فشارهای تورمی، و انتظار همه برای اینکه دولت بیشترین میزان تامین مالی و استقراض را از طریق اوراق انجام دهد، این بود که بار کمتری بر حوزه اوراق وارد کرد.
دیدگاه تان را بنویسید