کد مطلب: 50108

کالابرگ | واریز کالابرگ

خبر مهم درباره تغییر دهک‌بندی‌ واریز کالابرگ | آقای وزیر تکلیف دهک بندی ها را روشن کرد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص احتمال کاهش تعداد دهک‌های درآمدی مشمول کالابرگ در دوره جدید، تاکید کرد: هفت دهک درآمدی را داریم و دهک‌بندی را تغییر ندادیم، اگر تغییری در دهک‌بندی صورت گیرد، آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

خبر مهم درباره تغییر دهک‌بندی‌ واریز کالابرگ | آقای وزیر تکلیف دهک بندی ها را روشن کرد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص احتمال کاهش تعداد دهک‌های درآمدی مشمول کالابرگ در دوره جدید، تاکید کرد: هفت دهک درآمدی را داریم و دهک‌بندی را تغییر ندادیم، اگر تغییری در دهک‌بندی صورت گیرد، آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

خبرگزاری ایسنا: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص احتمال کاهش تعداد دهک‌های درآمدی مشمول کالابرگ در دوره جدید، تاکید کرد: هفت دهک درآمدی را داریم و دهک‌بندی را تغییر ندادیم، اگر تغییری در دهک‌بندی صورت گیرد، آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

احمد میدری در جمع خبرنگاران، ضمن اشاره به سالروز تاسیس سازمان بهزیستی، اظهار کرد: امروز تعداد زیادی از پروژه‌های سازمان بهزیستی در سطح کشور رونمایی شد که از جمله آن پنل‌های خورشیدی برای ۵۰۰ نفر از خانواده‌های تحت پوشش و افتتاح پروژه مسکن برای حمایت از معلولان و ایجاد فرصت‌های شغلی بود.

وی افزود: بر اساس دستور رئیس جمهور بحث محله محوری را با همکاری سایر نهادها در دستور کار جدی و مستمر خود قرار دادیم. در این راستا، وزارت آموزش و پرورش به عنوان طرح آزمایشی منطقه ۴ تهران را انتخاب کرده است و همچنین جلساتی با آموزش و پرورش خواهیم داشت که چگونه می‌توان کانون‌های مختلف محله‌ها را که شامل سرای محله شهرداری، کتابخانه، مساجد و خانه و مدرسه است، بتوانند شبکه خدمات دولتی و حمایتی را در سطح محله‌ها ارائه دهند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر در منطقه ۴ بتوانیم طیفی از سطوح مختلف درآمدی در شهر تهران را به صورت آزمایشی به خوبی اجرا کنیم، پس از آن قادر به تامین آن در سطح کشور خواهیم بود. به طور مثال در منطقه اگر نیازمندی وجود داشته باشد، می‌تواند با مراجعه پرونده‌ خود را ایجاد کند. اما هدف اصلی از این اقدام این است که در مدرسه و کانون‌های موجود، جامعه توان‌یابان یا معلولان دور یکدیگر جمع شوند و تشکل محلی برای معلولین، سالمندان و زنان سرپرست خانوار ایجاد کنند یا در جاهایی که ورزش محله نداریم بتوانیم در آن مدرسه در زمینه توسعه ورزش محلی کار کنیم. در این راستا نیز وزارت ورزش و فدراسیون ورزش‌های محلی هم همکاری خواهند کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در پاسخ به سوالی درباره رویکرد وزارتخانه در توسعه مشاغل خرد و خانگی، تصریح کرد: در اواخر خردادماه امسال شورای عالی اشتغال تشکیل شد و دبیرخانه که وزارت اقتصاد است، با همکاری وزارت کار، تسهیلات اشتغال را که معادل ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، بین دستگاه‌های مختلف تقسیم کردند. ۴۰ درصد آن به استانداران و ۶۰ درصد به دستگاه‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: نقطه ضعفی که در تسهیلات داریم، عدم همکاری یا ارتباط کم‌ بین دستگاهاست؛ به دنبال برنامه‌ای برای رفع این ضعف هستیم و آن این است که روی صنعت پوشاک به طور متمرکز این نهادها در حال کار هستند که چگونه بتوانیم در حوزه اشتغال خرد زنجیره تامین ایجاد کنیم.

میدری ابراز امیدواری کرد که در مردادماه بتوانیم این همکاری را که بخش عمده‌ای از آن زنان سرپرست خانوار هستند، ایجاد کنیم. همچنین در مناطق روستایی کسانی هستند که دام‌های کمی دارند و دسترسی به مراکز جمع‌آوری شیر ندارند. شرکتی زیر نظر وزارت کار که ۲۵ درصد بازار را  دارد، با انجمن لبنیات در ۱۶ نقطه دعوت کردند که با تامین مالی بانک‌هایی که زیر نظر وزارت کار است، مرکز جمع‌آوری شیر راه‌اندازی کنند. این کار دو بار در روزنامه‌ها از جمله هفته گذشته اعلام شده که امیدواریم از طریق همکاری ما با بخش خصوصی بتوانیم این مراکز جمع‌آوری شیر را راه اندازی کنیم و پروژه‌هایی از این قبیل در دست اجراست.

میدری همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص وضعیت به روز رسانی دهک‌های درآمدی اظهار کرد: به طور سازمان‌یافته هر ۶ ماه یکبار اطلاعات به روز می‌شود. این هفته نیز کمیسیون اصل ۹۰ از زاویه نظارتی درخواست ارائه اطلاعات از پایگاه رفاه ایرانیان را داشته و از همه دستگاه‌ها نیز دعوت کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قرار است تعداد دهک‌های درآمدی مشمول کالابرگ در دوره جدید کاهش پیدا کند؟ تاکید کرد: هفت دهک درآمدی را داریم و دهک‌بندی را تغییر ندادیم. اگر تغییری در دهک‌بندی اعلام شود آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ضعفی در سیاست مهاجرین داشتیم که باید بپذیریم و آن را رفع کنیم، و آن این است که کسانی که به هر علت در ایران باقی مانده‌اند، باید مثل کارگر ایرانی مالیات دهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند. آنچه که باعث شده نیروی مهاجر جایگزین نیروی ایرانی شود، ارزان‌تر بودن آن است. کشورهای مهاجرپذیر، این تبعیض را قائل نیستند و ما هم به دنبال این هستیم که این موضوع را سازماندهی کنیم و این کار با سرعت بیشتری اجرایی می‌شود.

کالابرگ

تاریخ شارژ کالابرگ مرحله سوم دهک چهارم تا هفتم اعلام شد

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به کدملی سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه هفته جاری (۳۰ تیر) آغاز خواهد شد و تخصیص اعتبار برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده ۶ مرداد خواهد بود.

سومین مرحله از این طرح ملی با هدف حمایت از معیشت خانوار‌های مشمول و تقویت سبد غذایی برای دهک‌های اول تا سوم درآمدی از ۷ تیرماه آغاز و اجرایی شد. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دریافت کردند.

در گام دوم و سوم این مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی، به دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان براساس زمانبدی فوق اعتبار اختصاص خواهد یافت.

این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی در سه گروه کالایی شامل لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.

کالابرگ

ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیک:

- مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیازخود کالا‌های تعیین شده را خریداری کنند.

- محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری وجود ندارد. در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

- مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.

- اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی به مدت یک ماه از آغاز مرحله نهم قابل استفاده و خرید است.

- تعداد مشمولین مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی بیش از ۶۰ میلیون نفر است.

بیش از ۲۵۰ هزار فروشگاه خرد و زنجیره‌ای طرف قرارداد طرح کالابرگ الکترونیکی هستند و در اجرای این طرح، مشارکت دارند.

مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی، چون «بازار» و «مایکت» دریافت و نصب کنند.

اطلاع‌رسانی از میزان موجودی از طریق سرشماره v. refah برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود و این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و تاکید می‌شود فاقد هر گونه «لینک» است. همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* فراهم شده است.

مرکز تماس ۰۲۱-۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.

یادآور می‌شود دارندگان مانده اعتبار از مراحل قبلی طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند همچنان از اعتبار خود در دوره حاضر استفاده کنند.

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هموطنان خواست همچنان مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

اطلاعیه مهم وزارت کار درباره یارانه جدید دولت/ زمان واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد

بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به کدملی سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه (۳۰ تیر) آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گام دوم از مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی با اختصاص اعتبار به کدملی سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از دوشنبه (۳۰ تیر) آغاز خواهد شد و تخصیص اعتبار برای دهک‌های ششم و هفتم از دوشنبه هفته آینده ( ۶ مرداد) خواهد بود.

سومین مرحله از این طرح ملی با هدف حمایت از معیشت خانوارهای مشمول و تقویت سبد غذایی برای دهک‌های اول تا سوم درآمدی از ۷ تیرماه آغاز و اجرایی شد. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دریافت کردند.

در گام دوم و سوم این مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی، به دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ازای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان براساس زمانبدی فوق، اعتبار اختصاص خواهد یافت.

 این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی در سه گروه کالایی شامل لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;