کد مطلب: 50038

خریداران خودروهای اتومات سایپا بخوانند | معامله کدام مدل سود بیشتری دارد؟ | اختلاف قیمت محصولات اتومات سایپا ازکارخانه تا بازار

اگر قصد خرید شاهین اتوماتیک G از نمایندگی های سایپا را داشته باشید باید چیزی حدود ۸۳۶ میلیون تومان هزینه کنید

خریداران خودروهای اتومات سایپا بخوانند | معامله کدام مدل سود بیشتری دارد؟ | اختلاف قیمت محصولات اتومات سایپا ازکارخانه تا بازار

میزان اختلاف قیمت کارخانه و بازار محصولات اتومات سایپا را در این گزارش بخوانید.

به گزارش اقتصادآنلاین، براساس قیمت بازار و کارخانه محصولات سایپا در تیر ۱۴۰۴، ساینا اتوماتیک صفر در بازار آزاد حدود ۶۳۷ میلیون تومان قیمت دارد اما قیمت این خودرو در نمایندگی های سایپا نزدیک به ۵۶۸ میلیون تومان تعیین شده است که حاکی از اختلاف قیمت ۶۹ میلیونی ساینا اتوماتیک در بازار و کارخانه است.

همچنین اگر قصد خرید شاهین اتوماتیک G از نمایندگی های سایپا را داشته باشید باید چیزی حدود ۸۳۶ میلیون تومان هزینه کنید و درصورتی که قصد فروش این خودرو را در بازار آزاد داشته باشید حدود ۹۳ میلیون سود خواهید کرد زیرا شاهین اتوماتیک G در بازار آزاد نزدیک به ۱ میلیارد تومان قیمت دارد. جهت اطلاع از قیمت کارخانه و بازار محصولات اتومات سایپا در تیر ۱۴۰۴ جدول زیر را بخوانید.

قیمت کارخانه و بازار محصولات اتومات سایپا - تیر ۱۴۰۴

برند قیمت بازار(تومان) قیمت کارخانه(تومان) اختلاف قیمت(تومان)
ساینا اتوماتیک ۶۳۷,۰۰۰,۰۰۰ ۵۶۸,۷۴۸,۰۰۰ ۶۹,۰۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک G ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۸۳۶,۵۴۴,۰۰۰ ۱۶۴,۰۰۰,۰۰۰
شاهین اتوماتیک پلاس ۱,۲۵۲,۰۰۰,۰۰۰ ۹۷۵,۱۴۲,۰۰۰ ۲۷۷,۰۰۰,۰۰۰

 محصولات اتومات سایپا زیباتر است یا دنا پلاس؟

ابتدا نگاهی به ابعاد رانا و ساینا بیندازیم؛ رانا خودرویی است که حتی طبق اعلام ایران­ خودرو، فیس‌لیفت جدیدی از ۲۰۶ صندوق­‌دار محسوب می‌شود. از همین رو اولین نکته منفی رانا را دریافت کردیم زیرا این خودرو همانند ۲۰۶ صندوق‌دار ابعاد مناسبی برای سرنشینان پشتی ندارد. البته این به معنای برتری ساینا نیست زیرا نماینده سایپا نیز فضای مناسب و بزرگی برای سرنشینان پشت فراهم نکرده تا در اولین بخش مقایسه ساینا اتوماتیک با رانا برای اعلام برنده به مشکل بخوریم.

 

از همین رو در ابتدایی ­ترین بخش مقایسه ظاهری نتوانستیم برنده­‌ای اعلام کنیم و اگر بخواهیم سخت‌­گیرانه کار را پیش ببریم حتی می­‌توانیم بگوییم با دو بازنده برای مقایسه ابعاد روبه­‌رو بودیم. اما در مقایسه ظاهر بیرونی دیگر چنین خبری نیست. البته اگر خودرویی با ظاهر تهاجمی، خودروی مورد علاقه شما باشد، قاعدتا ساینا گزینه بهتری است ولی اگر خودرویی کلاسیک و سرسنگین مدنظر شماست، رانا گزینه بهتری محسوب می‌شود. 

اولین نکته­ ای که در مقایسه ساینا اتوماتیک با رانا در بخش ظاهری کاملا محسوس است شباهت این دو خودرو با خودرویی قدیمی­ تر از سازنده خود است. در ابتدای مقاله اشاره شد که رانا فیس‌لیفت ۲۰۶ صندوق‌دار است. اما ساینا را نباید از قلم انداخت؛ ساینا نیز فیس لیفت سوگلی سایپا، یعنی تیبا به حساب می‌آید و پیشرفت سایپا نیز در این مورد با مقایسه تیبا و ساینا کاملا مشهود است. 

چهره تهاجمی و چراغ­‌های تند ساینا در کنار جلوپنجره نسبتا سر سنگین، مشخصات ساینا است که گواه برتری نماینده سایپا نسبت به رانا است. هرقدر سایپا برای چراغ‌­های جلو ساینا، جلوپنجره و در کل ظاهر جلوی خودروی خود تلاش کرده، ایران­ خودرو نتوانسته موفق باشد و در بخش جلویی این دست ساینا است که به‌­عنوان برنده بالا می‌رود.

در نمای کناری اما ساینا نه موفق و نه ضعیف کار کرده­ است. هر چند می­‌توانست عملکرد بهتری نیز از خود بجا بگذارد. اما رانادر نمای جانبی همان ۲۰۶ صندوق­‌دار را تداعی می‌کند تا در این بخش نیز علی­رغم عملکرد نه چندان خوب، بازهم ساینا برنده باشد. 

رسیدیم به آخرین بخش مقایسه ساینا اتوماتیک با رانا در بخش ظاهر بیرونی؛ بخشی که بازهم رانا عملکردی ضعیف داشته و با نگاهی ساده، برتری ساینا کاملا حس می‌شود؛ ساینایی که چراغ‌­های زیبایی تعبیه کرده و در کنار رکاب جدیدترش نسبت به تیبا، ظاهری ایده ­آل در رنج قیمت خود فراهم کرده است. اما رانا با توجه به تغییر چراغ­‌های عقب نسبت به ۲۰۶ صندوق­دار، بازهم زیبا نیست تا به­ راحتی ب­توانیم ساینا را پیروز این جدال در بخش طراحی بیرونی بدانیم.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;