کد مطلب: 50023

تاسیان | دانلود تاسیان

دانلود قسمت 22 سریال تاسیان + لینک | زمان پخش قسمت پایانی سریال تاسیان

«تاسیان» حول رابطه عاشقانه میان شیرین، دختری از طبقه مرفه و تحصیلکرده با پسری از خانواده‌ای مذهبی از طبقه بازار می‌چرخد.

دانلود قسمت 22 سریال تاسیان + لینک | زمان پخش قسمت پایانی سریال تاسیان

«تاسیان» حول رابطه عاشقانه میان شیرین، دختری از طبقه مرفه و تحصیلکرده با پسری از خانواده‌ای مذهبی از طبقه بازار می‌چرخد. این رابطه در بستری از وقایع سیاسی پیش از انقلاب شکل می‌گیرد؛ زمانی که فعالیت‌های ضد سلطنتی گروه‌های مذهبی و چپ‌گرا و در مقابل، فشارهای ساواک، جامعه را به آستانه انفجار رسانده بود. امیر در چاپخانه‌ای ظاهراً مهم کار می‌کند و به فرهنگ، هنر و ادبیات علاقه‌مند است. شیرین در دانشگاه هنر می‌خواند و کارش تصویرگری است و با کانون پرورشی همکاری می‌کند. در واقع او و دخترعمه‌اش با هم با کانون که در آن زمان شبکه فرهنگی هنری مهمی در کشور محسوب می‌شد، همکاری می‌کنند. دخترعمه (نازنین بیاتی) می‌نویسد و شیرین تصویرسازی می‌کند.

دانلود قسمت 22 فصل 1 سریال تاسیان

زمان پخش قسمت پایانی سریال تاسیان

اگر در ۲۲ قسمت تدوین شده باشد، هفته دیگر یعنی ۲۷ تیر پایان می یابد و اگر در ۲۳ قسمت تدوین شده باشد در ۳ مرداد پایان می یابد.

 

سریال تاسیان با بازی ستارگان سرشناس و کارگردانی تینا پاکروان، یکی از محبوب‌ترین سریال‌های نمایش خانگی در سال ۱۴۰۳ است. 

به گزارش فرارو بنابر روایت اولیه تعداد قسمت های این سریال به دلیل ادامه یافتن پروسه تدوین، بین ۲۲ تا ۲۴ قسمت است. بنابراین اگر در 22 قسمت تدوین شده باشد، هفته دیگر یعنی 27 تیر پایان می یابد و اگر در 23 قسمت تدوین شده باشد در 3 مرداد پایان می یابد و اگر در 24 قسمت تدوین شده باشد دهم مرداد تمام می شود. 

شناسنامه سریال «تاسیان»

سال پخش: 1403-1404
نویسنده و کارگردان: تینا پاکروان
بازیگران: هوتن شکیبا، مهران مدیری، نازنین بیاتی، صابر ابر، بابک حمیدیان، پانته‌آ پناهی‌ها، محمدرضا غفاری، مهسا حجازی، محمدرضا شریفی‌نیا، مجید یوسفی، پوریا شکیبایی، نسرین نصرتی
ژانر: ملودرام، عاشقانه، تاریخی
خلاصه داستان: امیر و شیرین در روزهای پرتلاطم دهه پنجاه ایران پیش رابطه عاشقانه‌ای را با هم آغاز می‌کنند.

تاسیان

درباره تینا پاکروان کارگردان سریال تاسیان

 پاکروان تا به امروز سه فیلم سینمایی و با احتساب «تاسیان» دو سریال برای شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده و با نگاهی به این پنج اثر، شمایی کلی از کارنامه کاری او به دست می‌آید. پاکروان فیلمسازی را از اوایل دهه ۹۰ و با فیلم خانوم شروع کرد و برخلاف فیلمسازان زن نسل جدید سینمای ایران مثل نرگس آبیار و آیدا پناهنده فیلم‌هایش کمتر به چشم آمده است.

آبیار و پناهنده مثل پاکروان در اوایل دهه ۹۰ نخستین فیلم‌هایشان را در سینما کارگردانی کردند ولی برخلاف او توانستند خیلی زود با همان نخستین فیلم‌هایشان نام‌شان را به عنوان کارگردان مطرح کنند. آبیار با فیلم دومش «شیار ۱۴۳» در سال ۱۳۹۲ و پناهنده فیلم اولش با «ناهید» در سال ۱۳۹۳ به عنوان فیلمسازانی کاربلد قدم‌های اولشان را خیلی محکم برداشتند.

پاکروان با «خانوم» نتوانست فیلمش و نامش را در بین سینمادوستان مطرح کند و پشت سر آبیار و پناهنده قرار گرفت. تینا پاکروان با فیلم‌های بعدی‌اش به نام «نیمه شب اتفاق افتاد» و «لس‌آنجلس تهران» به توفیق خاصی دست پیدا نکرد تا تصمیم بگیرد سریال‌سازی در شبکه نمایش خانگی را تجربه کند.

عمده ایراد فیلم‌های پاکروان به فیلمنامه‌های ضعیف، تلاش بسیار زیاد برای ایجاد بار احساسی و سطحی بودن اتفاقات و شخصیت‌ها برمی‌گشت. هر سه فیلم این کارگردان از فیلمنامه‌هایی نحیف و ضعیف برخوردار بودند و امکان اثرگذاری روی مخاطبان‌شان را نداشتند.

پاکروان با این پیشینه و تجربه کاری به شبکه نمایش خانگی آمد و همان ضعف و ایرادات فیلم‌های سینمایی‌اش را همراه خودش آورد. بااینکه این کارگردان تلاش زیادی کرده بود تا «خاتون» به سریالی خوش‌ساخت تبدیل شود ولی ضعف‌های مفرط سریال در شخصیت‌پردازی و داستان سبب شد تا «خاتون» پس از چند قسمت از ریتم و نفس بیفتد. پاکروان تلاش کرده بود بازنمایی خوبی از اتفاقات و حوادث مربوط به اشغال ایران در پایان جنگ جهانی دوم ارائه بدهد، اما پرداخت ناقص و ضعیف او به داستان و شخصیت‌ها، اجازه نداد «خاتون» به سریالی ماندگار و اثرگذار تبدیل شود.

بازی جذاب مهسا حجازی و هوتن شکیبا در سریال «تاسیان»

بازی مهسا حجازی و هوتن شکیبا در سریال «تاسیان» نقش بسیار مهمی در جذب مخاطب داشته است. 

- هوتن شکیبا با تجربه و توانایی بالای خود در ایفای نقش‌های عاشقانه، توانسته احساسات عمیق و پیچیده شخصیت امیر را بسیار باورپذیر و تأثیرگذار به نمایش بگذارد. بازی او به دلیل انتقال دقیق احساسات و عمق شخصیت، مخاطبان را به خوبی درگیر داستان کرده است.

- مهسا حجازی، بازیگر جوان و نوظهور، با خلق شخصیتی که هم شکننده و هم مصمم است، توانسته ستون اصلی روایت عاشقانه سریال باشد. بازی او با دقت و ظرافت، ترکیبی از حساسیت‌های عاطفی و قدرت نمایشگری را به تصویر کشیده که باعث شده شخصیت شیرین برای مخاطبان قابل لمس و آموزنده باشد.

ترکیب بازیگری حرفه‌ای هوتن شکیبا و طراوت و نوآوری مهسا حجازی، به سریال «تاسیان» عمق و جذابیت ویژه‌ای بخشیده و نقش کلیدی در موفقیت و محبوبیت این اثر در میان مخاطبان داشته است

سریال تاسیان

نقاط قوت و ضعف تاسیان

نقد منصفانه سریال «تاسیان» نشان می‌دهد که این اثر دارای نقاط قوت و ضعف قابل توجهی است. از جمله نقاط قوت آن می‌توان به طراحی دقیق صحنه‌ها، بازسازی پرزحمت فضای دهه ۵۰ و توجه ویژه به جزئیات تصویری مانند لباس و دکور اشاره کرد که حس واقعی آن دوران را به خوبی منتقل می‌کند. همچنین، روایت عاشقانه و تمرکز بر نقش زنان در تاریخ، وجه تمایز سریال است که به داستان عمق و جذابیت می‌بخشد.

اما از سوی دیگر، ضعف‌های جدی در فیلمنامه و شخصیت‌پردازی به چشم می‌خورد. شخصیت‌ها به شکل سطحی و ساده‌انگارانه پرداخته شده‌اند و جای‌گیری منطقی آن‌ها در بستر داستان ناقص است؛ به‌ویژه شخصیت امیر که بدون زمینه‌سازی کافی به ساواک می‌پیوندد و رفتارهای غیرمنطقی و غیرقابل باور از خود نشان می‌دهد.

ریتم کند و دیالوگ‌های کشدار نیز باعث شده سریال برای مخاطب خسته‌کننده شود و تاثیرگذاری لازم را نداشته باشد. علاوه بر این، برخی صحنه‌ها به شکل غیرواقعی و نمایشی جلوه می‌کنند، مانند تبدیل صحنه بازجویی به موقعیت عاشقانه که از نظر منطقی مشکل دارد.

در مجموع، «تاسیان» اثری خوش‌ساخت و متفاوت در شبکه نمایش خانگی است که به دلیل ضعف در داستان‌گویی و شخصیت‌پردازی، نتوانسته به بلوغ کامل برسد و نیازمند همکاری با نویسندگان حرفه‌ای برای بهبود روایت است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;