کد مطلب: 49941

حقوق بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان

زمان دقیق پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان | حقوق بازنشستگان دوبله شد

جدیدترین خبر درباره پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان را در ادامه بخوانید.

زمان دقیق پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان | حقوق بازنشستگان دوبله شد

حقوق بازنشستگان : نصرالله دریابیگی، رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی و دبیر اجرایی خانه کارگر استان مازندران، در جلسه شورای اداری مشترک بیمه و درمان تأمین اجتماعی استان، با تبریک هفته تأمین اجتماعی، از زحمات کارکنان این سازمان در استان قدردانی کرد و گفت: صاحبان اصلی سازمان تأمین اجتماعی، شرکای اجتماعی هستند؛ همان‌هایی که سال‌ها حق بیمه پرداخت کرده‌اند تا در آینده از خدمات این سازمان بهره‌مند شوند.

به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان وی در ادامه از طرح دو مطالبه بازنشستگان در دیدار با مدیرعامل سازمان، دکتر سالاری، خبر داد و گفت: ارتقای خدمات درمانی و پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین، دو مطالبه مهمی بود که به‌طور جدی پیگیری شده است.

دریابیگی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی کارگران، بر لزوم توجه بیشتر به وضعیت معیشتی و درمانی این قشر تأکید کرد و افزود: جامعه کارگری امروز در سخت‌ترین شرایط معیشتی قرار دارد و ما به‌دنبال آن هستیم که طعم واقعی عدالت اجتماعی و تأمین اجتماعی را برای این قشر ملموس‌تر کنیم.

حقوق بازنشستگان

خبر جدید درباره حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

در آستانه روز بهزیستی و تامین اجتماعی همچنان به یکی از مهمترین مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جاری پاسخ داده نشده است.

 ۲۵ تیرماه در تقویم رسمی کشور به‌عنوان «روز بهزیستی و تامین اجتماعی» نام‌گذاری شده؛ روزی که بهانه‌ای برای قدردانی از خدمات یکی از مهم‌ترین نهادهای اجتماعی کشور یعنی سازمان تامین اجتماعی است. نهادی که بنا بر تعهد خود به پایداری خدمات درمانی، بیمه‌ای و مالی، همواره در تلاش برای توسعه و تحول در خدمت‌رسانی به ذی‌نفعان خود بوده است.

اقتصادآنلاین نوشت: در سال ۱۴۰۴ و در آستانه پنجاهمین سالگرد تصویب قانون تامین اجتماعی، این سازمان با اجرای طرح‌های بیست‌گانه توسعه‌محور تلاش دارد افق تازه‌ای در حوزه رفاه و عدالت اجتماعی ترسیم کند. در چنین فضایی یکی از اصلی‌ترین مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان بدون پاسخ باقی مانده است: پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه.

با گذشت چهار ماه از سال، مابه‌التفاوت افزایش حقوق فروردین هنوز پرداخت نشده؛ این در حالی است که وعده‌هایی برای پرداخت آن همراه با حقوق اردیبهشت یا خرداد داده شده بود. طبق اعلام رسمی سازمان تامین اجتماعی، حقوق تیرماه بازنشستگان قرار است در روزهای پایانی ماه، یعنی ۲۹ تا ۳۱ تیر واریز شود. با این حال هنوز مشخص نیست که آیا معوقات نیز در همین بازه زمانی پرداخت خواهد شد یا خیر.

با توجه به اهمیت روز ۲۵ تیر به عنوان روز رسمی سازمان تامین اجتماعی و محور آن با عنوان «اجرای طرح‌های بیست‌گانه برای توسعه و تحول» انتظار می‌رود این سازمان با پرداخت معوقات بازنشستگان در همین روز، نه‌تنها گامی عملی در راستای رفاه و رضایت ذی‌نفعان خود بردارد، بلکه این روز را به‌گونه‌ای ویژه گرامی بدارد.

اگر معوقات حقوق فروردین‌ماه همراه با حقوق تیر یا پیش از آن پرداخت شود، مبلغ دریافتی بازنشستگان به طور محسوسی افزایش خواهد یافت. این معوقات شامل افزایش ۴۵ درصدی حقوق حداقل‌بگیران و ۳۲ درصدی سایر سطوح است. افزون بر آن مزایای جانبی نظیر حق عائله‌مندی، حق اولاد و بن معیشت نیز در سال جاری به این افزایش‌ها اضافه شده و می‌تواند تا حدودی فشارهای اقتصادی را از دوش بازنشستگان بردارد.

در حال حاضر بسیاری از بازنشستگان چشم‌انتظار اعلام زمان قطعی پرداخت معوقات هستند؛ اقدامی که اگر در روز تامین اجتماعی انجام شود، می‌تواند به عنوان هدیه‌ای نمادین و ارزشمند برای قشری تلقی شود که بخش بزرگی از عمر خود را در خدمت به توسعه کشور سپری کرده‌اند.

حقوق بازنشستگان

۱۴ همت از معوقات بازنشستگان تسویه شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: ۱۴ همت از معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان در استان‌های کشور پرداخت و تسویه شد.

حجت‌الله میرزایی روز پنجشنبه در آیین انعقاد تفاهم نامه احداث خامه امید بازنشستگان اردبیل همچنین از پرداخت کامل حقوق بازنشستگان تا پایان خرداد خبر داد و افزود: حقوق بازنشستگان کشوری به صورت کامل تا ۳۱ خرداد و در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز ۱۴۰ هزار میلیارد ریال از معوقات باقی‌مانده بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ پرداخت شد.

وی به تصویب طرح خدمات محله‌ای برای بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در این طرح خدمات دوره سالمندی سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان بهزیستی به صورت متمرکز در مدارس و مراکز بهداشت ارائه شده و پزشک، مددکار اجتماعی و نماینده بیمه تکمیلی نیز در این مراکز مستقر خواهند شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور خواستار شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بازنشستگان در حوزه‌های مختلف حقوقی، مالی و فنی شد و افزود: باید این توانمندی‌ها را به بازار کار و بنگاه‌های اقتصادی متصل کنیم تا حس مفید بودن به بازنشستگان منتقل شود.

میرزایی در زمینه مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در این برنامه تدبیری برای خروج صندوق بازنشستگی از بنگاه‌داری اندیشیده شده است.

وی بیان کرد: تجربه جنگ اخیر نشان داد دولت باید در صنایع غذایی به‌ویژه لبنیات و همچنین صنایع دارویی، نقش فعال‌تری ایفا کند؛ چرا که مدیریت این صنایع در شرایط بحرانی باید با حضور دولت و به شکل اقتصادی و رقابتی، اما با کنترل دولتی صورت گیرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: در زمان جنگ خرید شیر مازاد از دامداران از یک هزار و ۹۰۰ تن به ۲ هزار و ۵۰۰ تن رسید و این مازاد به شیر خشک تبدیل شد تا نیاز کشور در صورت تداوم بحران تا ۶ ماه آینده پیش‌بینی شود.

میرزایی ادامه داد: در حال حاضر سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان هفت میلیون ریال و کارکنان شاغل ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است که با همکاری دولت و صندوق و خود بازنشستگان می‌توان اختلاف موجود را جبران و خدمات بهتری ارائه کرد.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;