سریال شکارگاه | دانلود سریال شکارگاه
دانلود رایگان قسمت سوم سریال شکارگاه + لینک
برای دانلود قسمت سوم سریال جذاب و دیدنی شکارگاه با بازی پرویز پرستویی با ما در دیجی سرگرمی همراه باشید.

به گزارش روابطعمومی پلتفرم پخشکننده، سریال «شکارگاه» که با قهرمانش میرعطا خانِ سرهنگ، یک قصه میهنپرستانه را در بستر تاریخ به تصویر میکشد، بهطور مشترک از دو پلتفرم «فیلیمو» و «شیدا» منتشر خواهد شد.
بازیگران سریال شکارگاه
تاکنون سه بازیگر مشهور برای بازی در این سریال معرفی شده اند :
پرویز پرستویی
مهدی حسینی نیا
الهام پاوه نژاد
خلاصه داستان سریال شکارگاه
داستان درباره مردی میانسال است که در یک شکارگاه شاهی مشغول به کار شده است. قصه از جایی آغاز می شود که یک میهمانی بزرگ در شکارگاه برگزار می شود اما اتفاقاتی رخ می دهد که مسیر زندگی همه تغییر می کند.
این سریال مدتی پیش با این جمله، از لوگوی خودش رونمایی کرد: «من اگر جای تو بودم هیچ وقت پامو توی اون شکارگاه نمی ذاشتم!»
این سریال با یک مهمانی بزرگ شروع می شود و اتفاقات غیرمنتظره ای مسیر داستان را عوض می کند. ماجرای این مینی سریال 9 قسمتی در دوران قاجار می گذرد و آن طور که گفته شده تمامی آن در یک لوکیشن تصویربرداری خواهد شد. ساخت دکورهای سریال در حال انجام است و به زودی به پایان می رسد و متعاقب آن فیلمبرداری شروع خواهد شد. به دلیل همین تک لوکیشن بودن، سریال با فیلم سرخ پوست دیگر ساخته نیما جاویدی که تمام آن در یک زندان می گذشت، مقایسه شده است.
سریال شکارگاه چند قسمت است ؟
گفته شده این سریال در 9 قسمت از فیلیمو پخش خواهد شد .
تهیه کننده شکارگاه مهدی بدرلو است که به عنوان مدیر تولید و مجری طرح در فیلم های برادران لیلا، تفریق، بی همه چیز، میجر، زالاوا، خورشید و سرخپوست فعالیت داشته و تهیه کننده سریال سرگیجه هم بوده است.
سریال شکارگاه بهطور مشترک از فیلیمو و شیدا
روابط عمومی فیلیمو در اطلاعیهای از پخش مشترک سریال شکارگاه در پلتفرم فیلیمو و شیدا خبر داد.
سریال «شکارگاه» که با قهرمانش میرعطا خانِ سرهنگ، یک قصه متفاوت میهنپرستانه را در بستر تاریخ به تصویر میکشد، بهطور مشترک از «فیلیمو» و «شیدا» پخش خواهد شد.
شکارگاه پس از آکتور، دومین تجربه سریالسازی نیما جاویدی محسوب میشود. او با آکتور در جشنوارههای مختلف داخلی و خارجی، جوایز فراوانی به دست آورد و یکی از موفقترین محصولات فرهنگی ایران در جهان نام گرفت.
یک طراحی چهره، لباس و صحنه متفاوت
یکی از نقاط قوت فیلم که شاید مهم به نظر نرسد اما در انتقال حس به مخاطب بسیار تاثیرگذار است بحث گریم و طراحی صحنه و لباس است. این مورد بخصوص در فیلمهای تاریخی اهمیت ویژهای پیدا میکند و اگزجره بودن آن یا رعایت طبیعی نبودن و سعی در حفظ زیبایی بازیگران باعث میشود حتی اگر داستان استاندارد و بازیها خوب باشد هم اثر باورپذیری خود را از دست دهد. طراحی چهره، لباس و صحنه در «شکارگاه» کاملا به اندازه و متناسب با دوره تاریخی آن است و در انتقال حس به مخاطب نقش مهمی دارد.
سرهنگ میرعطا باید به همراه خانوادهاش از گنجینه دربار محافظت کند. در ابتدا این مورد چندان سخت به نظر نمیرسد اما در مکانی که همه چیز غیرطبیعی است و همه از آن فراریاند و افرادی که در خانه خدمت میکنند هم طبیعی به نظر نمیرسند حفاظت از آن رفته رفته سختتر میشود.
جاویدی مخاطب را منتظر نگه نمیدارد و در نیمههای قسمت اول بعد از حملهای که به کاخ انجام میشود در همان روز اول، تاج به سرقت میرود. حال سرهنگ باید از بین خدمه عمارت سارق تاج را پیدا کند. اما جستجو در آشپزخانه عمارت و بازجویی از خدمه آشپزخانه بیشتر از پیش گیجش میکند.
جاویدی مخاطب را تا قسمت دوم منتظر نگه نمیدارد و در پایان قسمت اول سارق تاج مشخص میشود تا با این پایان تکان دهنده در قسمت اول تعلیق مورد نیاز برای قسمت دوم فراهم شود. حال باید منتظر بود و دید انگیزه سارق از این سرقت چیست و آیا میرعطا تاج را پیدا خواهد کرد؟
داستان درگیرکننده
«شکارگاه» در همان قسمت اول با روایتی قصهگو و داستانی درگیرکننده و فضایی متفاوت فرم تازهای میسازد که شبیه هیچکدام از فیلمها و سریالهای تاریخی ایرانی نیست. انتخاب بازیگران متناسب با نقش و شخصیتهاست و همه بازیها به اندازه است و بازیگران از پس نقش خود برآمده و به اصطلاح نقش را از آن خود کردهاند. بخصوص بازی پرویز برستویی که در فیلمهای اخیر نقشهایی نزدیک به هم داشته متفاوت است.
فیلمبرداری و تدوین و دکوپاژ منظم و در چهارچوب تکنیکهای سینمایی است و هیچ شلختگی در میزانسنها و قاببندیها نمیبینید و این احترام به مخاطب تحسینبرانگیز است.
دیدگاه تان را بنویسید