نوحه ماه محرم
نوحه «خواهر من» با صدای فراموش نشدنی حاج حسین فخری | بیوگرافی حاج حسین فخری
نوحه معروف «خواهر من» با شعر سید جواد عینالملک و صدای فراموش نشدنی حاج حسین فخری

نوحه معروف «خواهر من» با شعر سید جواد عینالملک و صدای فراموش نشدنی حاج حسین فخری را ببینید و بشنوید
حاج حسین فخری، حنجرهای که سالها در سوگ حنجرههای گلگون کربلا از فراغ گلهای پرپر باغ ولایت میخواند. صاحب صدایی که بهای آوایش، خادمی سالار شهیدان است.
حسین فخری مداح و حماسه خوان خرمشهری اصالتا بهبهانی است و متولد ۱۳۳۸ میباشد. وی دارای ۳ دختر و ۱ پسر به نام محمد علی میباشد. وی فرزند حاج حسن فخری از مداحان قدیمی خرمشهر و برادر محمود فخری میباشد و هم اکنون مقیم شاهین شهر اصفهان میباشد.
او به همراه آهنگران و کویتیپور از مداحان فعال دوران جنگ بود که در سالهای اخیر بعلت عوارض شیمیایی که در جبهه متحمل شده بود از ناراحتی حنجره رنج میبرد
حسین فخری مداح و حماسه خوان خرمشهری دارای اصالت بهبهانی است و متولد 1338 و سه3 دختر و یک1 پسر به نام محمد علی دارد.
وی فرزند حاج حسن فخری از مداحان قدیمی خرمشهر و برادر محمود فخری است و هم اکنون در شاهین شهر اصفهان سکونت دارد.
این مداح اهل بیت به همراه آهنگران و کویتیپور از مداحان فعال دوران جنگ بود که در سالهای اخیر بعلت عوارض شیمیایی که در جبهه متحمل شده بود از ناراحتی حنجره رنج میبرداست.
ملودی نوحه معروف «ممد نبودی ببینی» که از نوحههای محرم و صفر بخشو و از نوحه قدیمی (لیلا بگفتا ای شهه لب تشنه کامان) که قدمتی قریب به صد سال دارد و از قدیمیترین نوحههای اصیل بوشهری بشمار میرود گرفته شده، پس از آزادسازی خرمشهر با شعر جواد عزیزی و اوّلین بار توسط حسین فخری همرزم محمد جهان آرا بر سر مزارش خوانده شد.
از نوحههای معروف وی میتوان به نوحه بوشهری بنشین تا به تو گویم زینب (1370) با شعری از مرحوم سید جواد عین الملک از نوحه سرایان مشهور بوشهری و نوحه چه دشواراست پیمودن به هجران تو منزلها با شعری از مرحوم حبیبالله معلمی که در سال 1368 برای وفات رهبر انقلاب خواندهاند اشاره کرد.
اکثر نوحههایی که توسط ایشان به اجرا درآمدهاند توسط شاعران و نوحه سرایان مشهوری چون حبیبالله معلمی، دکتر غلامعلی رجایی (زائر) و حبیبالله چایچیان(حسان) سروده شدهاند وی در سالهای اخیر نوحههای معروف و زیبایی از نوحههای قدیمی بوشهری از جمله قتل شاهنشه، باز اهنگ عزا، شیعه زن بر سر، ای رمز شعور دل و… را به زیبایی بازخوانی کرده…
دیدگاه تان را بنویسید