وام| وام جدید| وام فوری
خبر مهم از وام فوری دولت برای مردم | حساب ها پرپول شد
تهران - ایرنا- رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) از پرداخت ١٦ هزار میلیارد تومان وام به ٢ میلیون نفر مددجو از طریق صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و همچنین اعطای تسهیلات مسکن به ١٦١ هزار مددجو خبر داد.

وام فوری مجموعهای از وامهای قرضالحسنه و تسهیلات بانکی وسوسهبرانگیز است. صاحبان مشاغل، زوجهای جوان، کارآفرینان، مسکنجویان و خلاصه هر کسی که قصد ایجاد تحولی در زمینه شغلی، زندگی و تحصیلی خود دارد؛ میتواند از وام فوری بانک بهعنوان یک وجه کمکی بهرهمند شود. وام فوری به کمک آن دسته از افرادی میآید که نیاز مبرم به وجه نقدی هنگفت دارند؛ چرا که نقدینگی، گمشده همیشگی مردم است؛ پس نیاز به وجه نقد برای انجام هر پروژهای، افراد را تشویق (وادار) به استفاده از وام فوری و تسهیلات ارائهشده از سوی بانکها میکند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «سیدمرتضی بختیاری» در سومین دوره همایش ملی قرض نیکو که توسط کمیته امداد و صندوق امداد ولایت برگزار شد، اظهار داشت: امیدواریم با تلاش های همه جانبه بهویژه رسانه ها با نشر فرهنگ قرض الحسنه در این حوزه اتفاقات خوبی رخ دهد.
وی، فعالیت قرض الحسنه را سخن صریح خداوند در قرآن دانست و افزود: باید امروز پرسید در ایجاد و فعالیت قرض الحسنه ها به چه چیزی تردید داریم؟
بختیاری ادامهداد: سخن خدا است که در برابر معاملات ربوی باید با شمشیر جنگید، زیرا این راه خداست.
رئیس کمیته امداد امام خمینی در گزارشی از صندوق قرض الحسنه امداد ولایت گفت: این صندوق که در سال ٩٥ اجازه تاسیس گرفت، در مدت ٦ سال بهترین عملکرد را داشته است.
بختیاری با بیان اینکه طبق اساسنامه این صندوق تا به امروز به هیچ یک از پرسنل و کارکنان صندوق وام پرداخت نشده است، افزود: تا به امروز به ٢ میلیون نفر مددجو مبلغ ١٦ هزار میلیارد تومان وام پرداخت شده است.
رییس کمیته امداد، اعطای تسهیلات مسکن به ١٦١ هزار مددجو را نیز گوشه ای از فعالیت صندوق دانست و افزود: در حوزه اشتغال سه هزار میلیارد تومان وام و اعتبار به ١٩٠ هزار مددجو اعطا شد. طی همین مدت هم یک میلیون و ٦٠٠ هزار نفر تسهیلات حمایتی به ارزش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان از صندوق دریافت کردند.
بختیاری، معوقات این صندوق را تقریباً ۱.۵ درصد دانست و افزود: این میزان کمترین رقم در نظام بانکداری است و وعده می دهیم که این عدد امسال به یک درصد کاهش یابد.
وی گفت: در سال ١٤٠١ از طریق صندوق برای حوزه مسکن حدود ٦٠٠ میلیارد تومان تخصیص یافت و در حوزه اشتغال به بیش از ٣١ هزار مددجو مبلغ ٨٩١ میلیار تومان وام اشتغال داده شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، مجموع تسهیلات صندوق در سال گذشته را چهارهزار و ٦٢٣ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تقریبا بیش از ٩٠ درصد تسهیلات گیرندگان جزو دهک های ١ و ٢ بودند.
بختیاری در پایان شمار مشترکان صندوق امداد ولایت را ٦ میلیون و ٥٠٠ هزار نفر اعلام و تاکید کرد: وجود ٢ بانک قرض الحسنه در کشور جای سوال دارد گفت: این تعداد بانک قرض الحسنه نشان از کم کاری ما دارد که باید جبران شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به مشکلات موجود در مسیر پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی و تکمیل اطلاعات جامع این بخش گفت: بانک اطلاعاتی مربوط به مشاغل خانگی در استان تهیه شده است.
به نقل از روابط عمومی استانداری قم، زینب عبداللهی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ما برای این که تسهیلات مشاغل خانگی بهتر و با عدالت به دست متقاضیان مشاغل خانگی برسد اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی کردیم تا این کسب و کارها ساماندهی شوند طبق این بانک اطلاعاتی در قم ۸۰۰ نفر از زنان ما به مشاغل خانگی فعالیت دارند و در این زمینه فرمهایی هم تهیه شده برای این ۸۰۰ نفر گروه کسب و کار ایجاد شده است.
وی افزود: در سال گذشته سه کار مهم را انجام دادیم که قرار است این ریلگذاری مهم امسال هم ادامه داشته باشد در ابتدا ما با بنیاد برکت تفاهم نامه همکاری منعقد کردیم تا برای آن دسته از زنانی که در مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک فعالیت دارند تسهیلاتی را فراهم کنیم و نتیجه آن تسهیلات چهار درصدی با تنفس شش ماهه برای مشاغل خانگی بود که با اقبال خوب این بانوان روبرو شد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به زنانی که در حوزه دانش بنیان هم فعالیت دارند، گفت: برای چند شرکت دانش بنیان که متولیان آن زنان هستند وامی به مبلغ ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفتیم و برای آن دسته از زنانی که در مشاغل خانگی فعالیت دارند وامی به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان در نظر گرفتیم که تاکنون برای ۱۰۰ نفر پرداخت شده است؛ برای آموزش زنان به منظور فعالیت بهتر در زمینه کسب و کار با تفاهم نامه با دانشگاه علمی و کاربردی آموزشهایی نیز ارائه کردیم.
عبداللهی با اشاره به مشکل و چالش زنان برای عرضه و فروش محصولات خود در قم، بیان کرد: مهمترین مشکلی که زنان در قم با آن مواجه هستند نبود بازارچه است. باید محلی برای فروش محصولات بانوان داشته باشیم؛ با تفاهمنامهای که با سازمان همیاری شهرداری بسته شده قرار است در هر تاریخی که نیاز باشد نمایشگاه دائمی جنب استانداری قم در اختیار بانوان قرار گیرد.
وی افزود: پنج نمایشگاه برای عرضه محصولات بانوان در مشاغل خانگی برگزار میشود و ما در زمینه بازارچه و محل فروش دو هدفگذاری داریم که یک مورد مکانی در پردیسان برای نمایش محصولات و مکانی دیگر که در حال جانمایی هستیم ولی ظرفیت و توان زنان برای حضور در بازارچه دائمی هم باید در نظر گرفته شود./فارس
با یک ماه سپرده، وام قرض الحسنه 500 میلیونی بگیرید
مشتریان بانک ملت به منظور کمبود نقدینگی این امکان را دارند تا با ایجاد میانگین حساب مناسب، تا سقف 500 میلیون تومان از طرح «شایان» وام دریافت کنند.
به گزارش کاماپرس، به نقل از رده، اشخاصی امکان دریافت وام 500 میلیونی بانک ملت را دارند که حداقل 1 ماه از خواب سپردهشان در یکی از شعب این مجموعه گذشته باشد. سود این وام براساس ضریب برابری تسهیلات و مدت ماندگاری سپرده بین 8 تا 18 درصد اعلام شده است. افرادی که خواهان این تسهیلات هستند براساس اعتبار شغلی اعتبارسنجی میشوند. علاوه بر این، متقاضیان این تسهیلات باید ضامن رسمی هم داشته باشند. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات به 60 ماه میرسد.
با توجه به مبلغ وام، حداکثر سود و مدت زمان بازپرداخت، مبلغ هر قسط 12 میلیون و 696 هزار و 714 تومان است. کل سود وام 261 میلیون و 802 هزار و 823 تومان و مجموع رقم تسهیلات و سود آن 763 میلیون و 532 هزار و 823 تومان خواهد بود.
وام کارکنان بانک دو برابر ساخت مسکن
اخیرا گزارش عملکرد بانکها در اصل مبلغ اعطایی به اشخاص مرتبط با خودشان، طی دورههای فصلی سال ۱۴۰۱ منتشر شده است. آنطور که خبرگزاری فارس روایت کرده، مجموع تسهیلاتی که بانکها به اشخاص مرتبط با خودشان در سه ماهه منتهی به خرداد، شهریور، آذر و اسفند سال گذشته پرداخت کردهاند، به ترتیب برابر با ۲۵۵ هزار و 400 میلیارد تومان، ۲۰۲ هزار میلیارد تومان، ۲۱۲ هزار و 100 میلیارد تومان و ۹۵ هزار میلیارد تومان بوده است.
این آمارها حاکی از آن است که نظام بانکی بیش از 2 برابر تسهیلات پرداخت به نهضت ملی مسکن را به اشخاص مرتبط با خود، وام داده است.
در حالی که بانکها وامهای درشت و کمبهره با دوره بازپرداخت طولانیمدت به کارمندان خود میدهند، در برابر تکالیف قانونی خود برای پرداخت تسهیلات به مردم در حوزههایی مانند ساخت مسکن خودداری میکنند.
در همین ارتباط، نهضت ملی مسکن که قرار است با ساخت ۴ میلیون خانه، بخشی از مشکل مردم را حل کند اکنون به مانع کمکاری بانکها در پرداخت تسهیلات برخورد کرده و سرعت روند آن کند شده است.
طبق قانون «جهش تولید مسکن» بانکها موظف هستند ۲۰ درصد تسهیلات پرداختی کل نظام بانکی را به بخش مسکن اختصاص دهند، به طوری که این میزان در سال اول اجرای قانون کمتر از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان نباشد. با این حال بانکها در سال اول اجرای قانون و طبق آمار تسهیلات پرداختی شبکه بانکی، ۳۷۶۰ هزار میلیارد تومان وامدهی داشتند که باید طبق قانون، تنها ۷۵۲ هزار میلیارد تومان آن در حوزه نهضت ملی مسکن هزینه میکردند. بانکها
نه تنها میزان قانونی ۲۰ درصد تسهیلات، بلکه همان رقم حداقلی را نیز پرداخت نکردند.
آمار پرداختی بانکها به بخش مسکن نشان میدهد که اکثریت بانکها توجهی به قانون و طرح نهضت ملی مسکن نداشتهاند. بهطوری که از ۲۷ بانک و موسسه اعتباری کشور فقط ۱۹ بانک آن هم کمتر از ۵ درصد از سهم تعیین شده توسط بانک مرکزی را پرداخت کردهاند! از بین این ۱۹ بانک هم عملکرد ۹ بانک صفر بوده، اما از وامدهی به کارکنان خود دریغ نکردهاند!
دیدگاه تان را بنویسید