اجل معلق | دانلود سریال اجل معلق
دانلود رایگان قسمت 6 سریال اجل معلق + لینک
اجل معلق نام یک سریال کمدی به کارگردانی عادل تبریزی، تهیه کنندگی ابراهیم عامریان و نویسندگی حمزه صالحی است.

"اجل معلق" با بازی رضا عطاران داستان مردی درگیر فقر است که برای به دست اوردن پول از هیچکاری دریغ نمیکند. سریال با ژانر کمدی سیاه شامل صحنههای بسیار از نمایش فقر و رنج در قالب طنز است
عوامل سریال اجل معلق
در این سریال رضا عطاران، عباس جمشیدی فر، بهزاد خلج، الیکا عبدالرزاقی، گیتی قاسمی، سیاوش چراغی پور، نصرالله رادش، مجید یاسر و رامین ناصرنصیر بازی میکنند. در خلاصه داستان این سریال آمده است آدم باید جوری زندگی کنه که انگار قراره هر لحظه اجلش سر برسه. بعد از پخش سریال وحشی از پلتفرم فیلم نت اجل معلق قرار است سریال تابستانی این پلتفرم اینترنتی باشد. پخش این سریال ۲۰ قسمتی از دوم خرداد ماه آغاز شده و قرار است هر جمعه از پلتفرم اینترنتی فیلم نت پخش شود. پخش سریال اجل معلق تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت و به احتمال زیاد بعد از آن سریال دیگری جایگزین این سریال کمدی خواهد شد.
داستان سریال اجل معلق
داستان این سریال درباره یک کارگر کارخانه است که بعد از چندین سال کارکردن در آستانه بازنشستگی، اخراج شده، به همین دلیل در برابر رئیس کارخانه دست به شورش زده و تلاش میکند تا به کار برگردد. دعوا و شورش در کارخانه فضای سنگین و ملتهب را به وجود میآورد. عدهای از کارگران با رئیس کارخانه همراهی میکنند تا با چاپلوسی به امتیاز برسند. در مقابل گروهی نیز به دنبال حق خود در مقابل آنها میایستند.
عادل تبریزی کارگردان سریال اجل معلق
تبریزی اولین فیلم بلند خود «گیجگاه» را در سال ۱۳۹۹ ساخت. این فیلم با بازی حامد بهداد و باران کوثری روایتگر یک عشق جذاب در دهه ۷۰ بود. بر خلاف اثر اول این کارگردان، فیلم دوم او، «مفت بر» با بازی حامد بهداد و سحر دولتشاهی با انتقادات مختلفی مواجه شد. «اجل معلق» اولین سریال تبریزی در شبکه نمایش خانگی است.
آیا سریال «اجل معلق» ارزش دیدن دارد؟
طنز در این سریال تبدیل به یک ابزار برای تقویت کلیشههای زشت شده است. قسمت اول «اجل معلق»، بهجای خلق موقعیتهای بامزه برای خنده گرفتن، به شوخیهای اینستاگرامی پناه برده و یک تصویر تحریف شده از طبقه کارگر را نشان میدهد. اپیزود اول «اجل معلق» در ظاهر به دنبال نمایش معضلات جامعه کارگری است، اما آنچه مشاهده شد، سکانسهای بدون بار معنایی خاص بود، مانند رپ کردن کارگر در فضای کارخانه.
یکی از کاربران درباره این سریال در توییتر نوشته: «قصه تکراری دعوای کارگر و کارفرما برای فیلمسازها تمامی ندارد، کاش از بیپولی و روزگار سیاه مردم طنزی به این بدی درست نکنند.»
کارگردان با اتکا به کلیشههای زرد و نخنما، کاراکترها را به موجوداتی کثیف و دزد تقلیل میدهد که هر کس تلاش میکند، دیگری را از بین ببرد. «اجل معلق»، با آنکه ژانر فانتزی دارد، اما بازهم شخصیتها در این فضا بهدرستی قرار نگرفتهاند و فقط دادوفریاد دیده میشود. این سریال دچار یک آشفتگی در تصویر و صداست که حتی در تدوین نیز این ایرادات برطرف نشده، مانند زمانی که میان کارگران دعوا میشود، بیننده دلیل دعوا را نمیبیند و فقط سکانسهایی را مشاهده میکند که عدهای به جان هم افتادهاند.
در این سریال «رضا عطاران» و «عباس جمشیدی فر» بهخوبی ایفای نقش کردهاند و برخی از کاربران فضای مجازی معتقدند: «بازی عطاران در اجل معلق، شبیه بازی ناصر در «ترش و شیرین» است؛ مردی که در حال سوءاستفاده از دیگران است و همیشه ظاهری حقبهجانب دارند.» اگر به سبک بازی رضا عطاران علاقه دارید، این سریال ارزش دیدن دارد.
پانوشت: «اجل معلق» از پلتفرمهای شیدا و فیلم نت به طور همزمان منتشر میشود. رضا عطاران در این سریال، علاوه بر بازیگری، در قامت مشاور کارگردان نیز حضور دارد. طرح اولیه «اجل معلق» توسط بهرام افشاری ارائه شده است.
رضا عطاران ستاره اصلی سریال اجل معلق
بدون شک رضا عطاران مهمترین و محبوبترین بازیگر طنز ایران در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. عطاران در تاریخ ۲۰ اردیبهشت سال ۱۳۴۷ در مشهد به دنیا آمد. او دیپلم خود را در رشته اقتصاد اخذ کرد و برای ادامه تحصیل به دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران رفت. اما بعد از مدتی دانشگاه را رها کرد و به صورت حرفهای شروع به فعالیت در تئاتر کرد. عطاران کار خود را در تلویزیون در سال ۱۳۶۹ و با بازی در سریال بیداران ساخته اصغر عبداللهی آغاز کرد. اما شهرت عطاران به واسطه همکاری او با مهران مدیری در مجموعههای طنز پرواز ۵۷ و ساعت خوش رقم خورد.
عطاران بعد از مدتی بازی در سریالهای تلویزیونی به کارگردانی روی آورد. اولین مجموعه تلویزیونی که عطاران برای تلویزیون کارگردانی کرد سریال سیب خنده بود که در زمان پخش بسیار مورد توجه قرار گرفت و باعث شهرت بازیگرانی مانند جواد رضویان، مجید صالحی، یوسف تیموری و بهراد خرازی شد. عطاران به موازات بازیگری کارگردانی در تلویزیون را هم ادامه داد و با ساخت سریالهای خانه به دوش، متهم گریخت، ترش و شیرین و بزنگاه تبدیل به مهمترین بازیگر و کارگردان کمدی تلویزیون در کنار مهران مدیری شد. عطاران بعد از بازی در کلید ازدواج، حضور مستمر در سینما را با بازی در فیلم سینمایی سیندرلا آغاز کرد. بازی در کلاه قرمزی و سروناز به شهرت او در سینما افزود.
بازی در کلاهی برای باران، هوو، تیغ زن، قرنطینه، خروس جنگی، توفیق اجباری و تسویه حساب به تدریج از عطاران یک بازیگر پولساز ساخت که نبض گیشه را در اختیار دارد. دهه نود هجری شمسی را باید نقطه اوج دوران حرفهای عطاران دانست. بازی در اسب حیوان نجیبی است برای او جایزه بهترین بازیگر مرد جشن خانه سینما را به ارمغان آورد. دهلیز او را نامزد همین جایزه در جشنواره فیلم فجر کرد. سرانجام عطاران توانست جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم فجر را برای فیلم طبقه هساث کسب کند. با بازی در ورود آقایان ممنوع عطاران عملاً تبدیل به سلطان گیشهها شد و به یگانه بازیگری تبدیل شد که صرف حضورش میتواند فروش یک فیلم را تضمین کند. بیخود و بیجهت، چه خوبه برگشتی، استراحت مطلق، نهنگ عنبر، گینس، روشن، ردکارپت، مصادره و شیشلیک از دیگر فیلمهای مهمی هستند که عطاران کارگردانی و بازی کرده است.
دیدگاه تان را بنویسید